Kids karten 6 t/m 9 jaar

1x Kids Karten

Is jouw kind ook zo’n fan van Max? Laat je kind ervaren hoe het is om over een circuit te racen en kom indoor karten bij Powerarea in Lemiers (Vaals)

Karten voor junioren (10 t/m 14 jaar) reserveren? Klik dan hier.

Wat kun je verwachten?
  • 1 x 10 minuten karten voor kids van 6 t/m 9 jaar
  • Baanlengte van +/- 1.000 mtr., 2 verdiepingen & een tunnel!
  • Elektrische karts
  • Gratis gebruik van een leenhelm
  • Tegen betaling mogen ouders, broer/zus met de kids meerijden (meer informatie)

€ 16,-*

Per persoon o.b.v. online boeking

*  In verband met de corona-richtlijnen is het dragen van een balaclava (helmmuts) en race-handschoenen tijdelijk verplicht. Deze zijn verkrijgbaar bij Powerarea voor € 3,50 per set.


Kids & Junioren

Kinderen kunnen bij Powerarea karten vanaf 6 jaar en minimale lengte van 1,20 mtr. Bij Powerarea rijden we met 3 aparte heats: kids (6-9 jaar), junioren (10-14 jaar) en volwassenen (15+).

Meer informatie

Veiligheid

Regels op de kartbaan

Onze baan-marshall instrueert vooraf over de bediening van de karts en de regels op de kartbaan. Daarnaast neemt deze de nodige veiligheidsmaatregelen op de baan. Voor spectaculair en veilig rijplezier is het uiterst belangrijk dat alle coureurs zich houden aan de regels! Het niet opvolgen van deze regels kan tot verwijdering van de kartbaan leiden, zonder teruggaven van geld!

Volg de instructies

Volg de instructies van de baan-marshalls en blijf in de kart zitten, totdat de marshall aangeeft dat je uit mag stappen. Dit geldt zowel op de kartbaan als in de pit.

Veilig rijgedrag

Gevaarlijke rijstijlen en opzettelijke botsingen zijn ten strengste verboden!

Kleding

Stevig en gesloten schoeisel is verplicht (Slippers en overig open schoeisel zijn niet toegestaan). Sjaals, halsdoeken en stropdassen zijn niet toegestaan tijdens het karten. Personen met lang haar moet deze zo kort en stevig mogelijk vastmaken

Veiligheidsmiddelen

Het dragen van de veiligheidsgordel en -helm is verplicht