Let op! Extra maatregelen vanwege COVID-19

In verband met corona maatregelen is het gebruik van een balaclava en handschoenen verplicht. Deze mag je zelf meenemen of ter plekke aanschaffen, ze kosten éénmalig € 3,50 per set en mag je uiteraard houden. Het gebruik van een eigen helm is ook mogelijk.

Junioren karten 10 t/m 14 jaar

2x Junioren Karten

Is jouw kind ook zo’n fan van Max? Laat je kind ervaren hoe het is om over een circuit te racen en kom indoor karten bij Powerarea in Lemiers (Vaals).
Wat kun je verwachten?
  • 2 x 10 minuten karten voor junioren van 10 t/m 14 jaar
  • Baanlengte van +/- 1.000 mtr., 2 verdiepingen & een tunnel!
  • Elektrische karts
  • Gratis gebruik van een leenhelm
  • Tegen betaling mogen ouders, broer/zus met de kids meerijden (meer informatie)

€ 31,-

Per persoon

Karten met het hele gezin

Boek voor de volwassenen ook dezelfde kids- of juniorheat, zodat het hele gezin in dezelfde heat rijdt.

Meer informatie

Ready to race?

Regels op de kartbaan

Volg de instructies

Volg de instructies van de baan-marshalls en blijf in de kart zitten, totdat de marshall aangeeft dat je uit mag stappen. Dit geldt zowel op de kartbaan als in de pit.

Veilig rijgedrag

Gevaarlijke rijstijlen en opzettelijke botsingen zijn ten strengste verboden!

Kleding

Stevig en gesloten schoeisel is verplicht (Slippers en overig open schoeisel zijn niet toegestaan). Sjaals, halsdoeken en stropdassen zijn niet toegestaan tijdens het karten. Personen met lang haar moet deze zo kort en stevig mogelijk vastmaken

Veiligheidsmiddelen

Het dragen van de veiligheidsgordel en -helm is verplicht

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt een heat karten?

Eén heat karten duurt 10 minuten. Arrangementen kunnen hierin afwijken.

Wat is de minimum leeftijd en lengte voor karten?

De minimum leeftijd is 6 jaar en een minimale lengte van 1,20 meter. Indien nodig kunnen wij legitimatie vragen. Voor kinderen van 6 t/m 14 jaar hebben we kids- en junior karten. Lees hier meer over karten voor kinderen.

Mogen ouders met kinderen mee karten?

Ja, ouders mogen meerijden met de kids- en junior heats. Houdt er rekening mee dat de snelheid kan worden aangepast. Wij beschikken niet over een duokart. Het is dus niet mogelijk om samen met je kind in één kart te rijden.

Kids karten 6 t/m 9 jaar

Wilt u meerijden met uw zoon of dochter in de leeftijd van 6 t/m 9 jaar? Reserveer dan ook een kids heat voor de volwassenen. Hetzelfde geldt voor oudere broertjes en zusjes in de leeftijd van 10 t/m 14 jaar. Wilt u apart rijden? Reserveer dan de leeftijdscategorie die per persoon van toepassing is.

Junior karten 10 t/m 14 jaar

Wilt u meerijden met uw zoon of dochter in de leeftijd van 10 t/m 14 jaar? Reserveer dan ook een junior heat voor de volwassenen. Wilt u apart rijden? Reserveer dan de leeftijdscategorie die per persoon van toepassing is.

Hebben jullie ook duokarts?

Nee, wel beschikken we over een vloot kinderkarts. Voor het karten geldt een minimum leeftijd van 6 jaar en een minimale lengte van 1,20 meter. Voor kinderen van 6 t/m 14 jaar hebben we kids- en junior karten. Lees hier meer over karten voor kinderen.

Zijn er andere prijzen voor kids- en junior karten?

Nee, wij hanteren dezelfde prijzen voor kinderen als volwassenen.

Rijden er ook andere deelnemers mee in de heat?

Dat is zeker mogelijk. Indien je een exclusieve heat wilt reserveren, dan kun je een e-mail sturen naar sales@powerarea.nl.

Kan ik bij Powerarea een helm en overall huren voor karten?

Bij Powerarea rijden we met elektrische karts, hierdoor heeft u geen last van uitstoot en is een overall niet nodig. Wel adviseren wij u om een lange broek te dragen en is stevig en gesloten schoeisel verplicht!

Helmen kunt u bij ons gratis lenen. In verband met corona maatregelen is het gebruik van een balaclava en handschoenen verplicht. Deze mag je zelf meenemen of ter plekke aanschaffen, ze kosten éénmalig € 3,50 en mag je uiteraard houden. Het gebruik van een eigen helm is ook mogelijk.

Mag ik mijn eigen helm meenemen?

Het gebruik van een eigen integraalhelm is toegestaan. De helm dient wel veilig en niet kapot te zijn.

Wanneer ik meerdere heats boek, worden deze dan direct achter elkaar geplaatst?

Wij hanteren standaard een pauze van minimaal 20 minuten tussen de heats. De ervaring leert dat het belangrijk is om tussen de heats een pauze te houden. Daarnaast is het natuurlijk ook gezellig en handig om ervaringen te delen en de ideale lijn te bespreken voor de volgende heat!

Hebben jullie ook kluisjes?

Ja, bij Powerarea kunt u een kluisje huren voor € 1,- (borg € 5,-) per kluisje. De sleutels zijn verkrijgbaar aan de bar. Na gebruik kunt u de sleutel hier ook weer inleveren en ontvangt u de borg retour. Het gebruik van een kluisje is op eigen risico.