Let op! Extra maatregelen vanwege COVID-19

Bij iedere bowlingbaan staan desinfectie flacons om de bowlingballen te desinfecteren. Daarnaast proberen wij de zitplaatsen zoveel mogelijk te verspreiden, houdt er rekening mee dat diverse zitplaatsen op de verhoging zijn geplaatst en een gedeelte voor de verhoging. De indeling wordt gemaakt o.b.v. reservering. Hopende op uw begrip!

Ga de competitie aan

2 uur bowlen

Wil je een gezellig uitje met vrienden, familie of collega’s? Kom naar de bowlingbaan van Powerarea in Lemiers-Vaals, waar je de sfeer van de oude fabriekshal nog kunt terugzien! Deze activiteit is zeer geschikt voor grote groepen.

Wat kun je verwachten?
  • 2 uur bowlen
  • Voor 2 - 6 spelers
  • Gratis bowlingschoenen lenen
  • Sfeervol bowlen in een oude fabriekshal
  • Gezellig bar om na te praten
  • Combineer met andere activiteiten
  • Voor kinderfeestjes, teamuitjes, familiedag, etc.

€ 32,50

Per baan

Strike!

Bowlen bij Powerarea

Bowlen is een activiteit die iedereen kent en geschikt is voor jong en oud! Powerarea in Lemiers-Vaals heeft 6 bowlingbanen waar je met het gehele team, vrienden en familie een heerlijke avondje kunt bowlen. De bowlingbanen zijn gebouwd in een oude fabriekshal, waarbij zoveel mogelijk geprobeerd is de industriële sfeer te behouden. Er is een gezellige bar waar je een heerlijke drankje kan doen! Naast bowlen zijn er bij Powerarea nog volop andere activiteiten die je kunt combineren met bowlen.

Veelgestelde vragen

Met hoeveel personen mogen wij op 1 baan spelen?

Wij hanteren een maximaal aantal personen van 6 per baan. Wij beschikken over 6 bowlingbanen. Het is dus mogelijk om grotere groepen te verdelen over meerdere banen.

Hoelang duurt 1 potje bowlen?

Je kunt bij Powerarea kiezen tussen 1 uur en 2 uur bowlen.

Zijn er andere prijzen voor kinderen?

Nee, wij hanteren dezelfde prijzen voor kinderen als volwassenen.

Is het mogelijk om een drankje te nuttigen tijdens het bowlen?

Natuurlijk! Bij de bowlingbaan is een aparte bar. Onze medewerkers komen graag bij jullie langs om bestellingen op te nemen, maar je mag uiteraard ook bij de bar bestellen.

Is het dragen van bowlingschoenen verplicht?

Ja, bij Powerarea kun je gratis gebruik maken van (leen)bowlingschoenen. Het dragen van sokken is verplicht wanneer je gebruik maakt van onze bowlingschoenen.