Dinsdag deal!

20 minuten heats

Bij Powerarea rijden wij standaard heats van elk 10 minuten. Ben jij een echte race-fan en wil je een keer 20 minuten race? Dan is onze dinsdag deal iets voor jou! Kom 20 minuten racen op de spectaculaire indoor kartbaan van Powerarea. Een circuit met voldoende uitdaging voor zowel de ervaren als beginnende karter!

Wat kun je verwachten?
 • Heats van 20 minuten
 • Uitdagende circuit van +/- 1.000 mtr., 2 verdiepingen en een tunnel
 • Elektrische karts
 • Gratis gebruik van een leenhelm
 • Tickets uitsluitend online verkrijgbaar
 • Alleen geldig op dinsdag (Vakantieperiodes en feestdagen uitgesloten)
Tarieven
 • 1ste sessie v.d. dag
  € 26,-
 • Extra sessie
  € 22,-

*  Prijzen per persoon / per sessie, o.b.v. online boeking

*  In verband met corona maatregelen is het gebruik van een balaclava en handschoenen verplicht. Deze mag je zelf meenemen of ter plekke aanschaffen, ze kosten éénmalig € 3,50 en mag je uiteraard houden. Het gebruik van een eigen helm is ook mogelijk.


Kids & Junioren

Kinderen kunnen bij Powerarea karten vanaf 6 jaar en minimale lengte van 1,20 mtr. Bij Powerarea rijden we met 3 aparte heats: kids (6-9 jaar), junioren (10-14 jaar) en volwassenen (15+).

Meer informatie

Veiligheid

Regels op de kartbaan

Onze baan-marshall instrueert vooraf over de bediening van de karts en de regels op de kartbaan. Daarnaast neemt deze de nodige veiligheidsmaatregelen op de baan. Voor spectaculair en veilig rijplezier is het uiterst belangrijk dat alle coureurs zich houden aan de regels! Het niet opvolgen van deze regels kan tot verwijdering van de kartbaan leiden, zonder teruggaven van geld!

Volg de instructies

Volg de instructies van de baan-marshalls en blijf in de kart zitten, totdat de marshall aangeeft dat je uit mag stappen. Dit geldt zowel op de kartbaan als in de pit.

Veilig rijgedrag

Gevaarlijke rijstijlen en opzettelijke botsingen zijn ten strengste verboden!

Kleding

Stevig en gesloten schoeisel is verplicht (Slippers en overig open schoeisel zijn niet toegestaan). Sjaals, halsdoeken en stropdassen zijn niet toegestaan tijdens het karten. Personen met lang haar moet deze zo kort en stevig mogelijk vastmaken

Veiligheidsmiddelen

Het dragen van de veiligheidsgordel en -helm is verplicht