Let op! Extra maatregelen vanwege COVID-19

Voor de escape rooms adviseren wij gebruik te maken van een mondmasker. Deze mag je zelf meenemen als je hiervan gebruik wilt maken. Bij Powerarea zijn geen mondkapjes verkrijgbaar. Eventueel kun je ter plaatsen een balaclava aanschaffen voor € 2,- p.st. en deze mag je uiteraard houden.

Can you escape?

Escape Room: The Zombie Apocalypse

De zombie apocalypse gebeurde zo’n 20 eeuwen geleden. Een virus brak uit en veranderde 99% van de mensheid in razende zombies. De enige overlevende zijn in een vesting en sommige teams zwerven rond, op zoek naar de vesting. Jullie zijn één van die teams in een safe house. Goede vriend van de familie, Dario Wilson, heeft geholpen bij het opzetten van de safe house en hij zal jullie verder helpen de zombie aanvallen tegen te gaan.

Wat kun je verwachten?
  • Geschikt voor 2-6 spelers
  • Maximaal 60 minuten speeltijd (Geen pauze)
Moeilijkheidsgraad
Fear Factor
Rekenen
Fysiek

€ 115,-

Per escape room

Adviesleeftijd

Onze adviesleeftijd voor de escape rooms is 16 jaar. Mocht je alsnog de escape room willen spelen, dan moet er ten alle tijden een volwassenen (18+) begeleider meekomen naar Powerarea.

Can you escape?

5 Verschillende thema's

Met meerdere Escape Rooms en diverse thema’s is er volop keuze bij Powerarea!
Zoek naar aanwijzingen, leg verbanden, ontrafel de raadsels, kraak de codes, werk samen en laat je niet misleiden! Can you escape?

Veelgestelde vragen

Hoeveel personen kunnen tegelijk in een escape room?

Per escape room geldt een maximum van 6 deelnemers. Bij Powerarea hebben we meerdere escape rooms, waardoor grote gezelschappen gelijktijdig een escape room kunnen spelen.

Wat is de minimum leeftijd voor escape rooms?

Onze adviesleeftijd voor de escape rooms is 16 jaar. Mocht je alsnog de escape room willen spelen, dan moet er ten alle tijden een volwassenen (18+) begeleider meekomen naar Powerarea.

We hebben iemand onder de 16 jaar in het gezelschap. Mag deze persoon wel deelnemen aan een escape room?

Geen probleem! Het betreft een adviesleeftijd en is dan ook niet bindend. Echter is het bedoeld om eventuele teleurstelling te voorkomen.

Ons gehele gezelschap is onder de 16 jaar. Is het spelen van deze activiteit dan wel mogelijk?

Het is nog steeds mogelijk om deze activiteit te spelen. Het betreft een adviesleeftijd i.v.m. de moeilijkheidsgraad en om eventuele teleurstelling te voorkomen. Mocht je alsnog de escape room willen spelen, dan moet er ten alle tijden een volwassenen (18+) begeleider meekomen naar Powerarea.

Hoelang duurt een escape room?

Jullie krijgen 60 minuten om te ontsnappen.

Kan ik ten alle tijden uit de escape room?

Indien iemand zich niet goed voelt of in een noodsituatie kun je middels de noodstop, bij de uitgang van de escape room, direct de kamer verlaten. Je kunt het spel niet verlaten voor een pauze, toiletbezoek of iets dergelijks. Let op! Misbruik van de noodstop, betekent einde spel zonder teruggave van geld.

Mag ik zelf een escape room uitzoeken?

Natuurlijk! Via onze webshop kun je de escape room naar keuze reserveren. Houdt er wel rekening mee dat dit uiteraard op basis van beschikbaarheid is.

Mag ik persoonlijke items meenemen in de escape room?

Het is niet toegestaan om persoonlijke items mee te nemen in de escape room. Je kunt persoonlijke spullen opbergen in de daarvoor bestemde kluisjes. Het gebruik van kluisjes is op eigen risico!