Let op! Extra maatregelen vanwege COVID-19

Voor karten is het gebruik van een balaclava en handschoenen (geen plastic handschoenen en gesloten vingertoppen) verplicht. Deze mag je zelf meenemen of ter plekke aanschaffen, ze kosten éénmalig € 3,50 per set en mag je uiteraard houden. Het gebruik van een eigen integraal helm i.c.m. handschoenen is ook mogelijk.

VERZILVER HIER UW SOCIAL DEAL

2 X KARTEN

Op deze actie gelden de actievoorwaarden, zoals vermeld bij de actie op Social Deal. Daarnaast gelden de algemene voorwaarden en huisregels van Powerarea. Vul onderstaand formulier s.v.p. zo volledig mogelijk is. Je reservering is pas definitief als je van Powerarea een bevestiging per e-mail hebt ontvangen. Het is helaas niet mogelijk om telefonisch te reserveren. Bekijk vooraf aan je reservering/bezoek de diverse activiteiten op onze website voor aanvullende informatie per activiteit.

Reserveringsformulier

    Bij het verzenden van het formulier ga je automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden, ben je op de hoogte van de corona maatregelen en verklaar je in goede gezondheid te zijn. Wij gaan ervan uit dat je hierin naar eer en geweten handeld!

    Wij streven ernaar uw aanvraag binnen 2 uur te verwerken, met een maximum van 24 uur.