COVID-19 maatregelen

Powerarea

COVID-19 maatregelen

Wil je een reservering verplaatsen of heb je een voucher van derden? Kijk dan bij de veelgestelde vragen onderaan de pagina voor meer informatie. Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via hallo@powerarea.nl.
 • Houdt 1,5 meter afstand van elkaar! Ook wanneer je gevaccineerd bent.
 • Blijf thuis bij gezondheidsklachten: koorts, luchtwegklachten (hoesten), verkoudheid, niezen en/of kortademigheid, wanneer je in nauw contact bent geweest met iemand die deze gezondheidsklachten vertoont of wanneer jij of iemand in je huishouden in afwachting is van een testuitslag voor COVID-19 of in quarantaine is.
 • Conform de maatregelen van de Nederlandse overheid is een registratie en gezondheidscheck verplicht. Dit kan middels de link in de bevestigingsmail van je reservering of ter plaatse aan de kiosk bij de ingang.
 • Was en desinfecteer regelmatig je handen
 • Volg de richtlijnen van de overheid, het RIVM en ter plaatse van onze medewerkers
 • Houdt gangpaden zoveel mogelijk vrij
 • Reserveren kan eenvoudig online via onze webshop. Bij het maken van een reservering ga je akkoord met de algemene voorwaarden en corona maatregelen van Powerarea.
 • Een bezoek en deelname aan een activiteit van Powerarea blijft zoals altijd geheel voor eigen risico. Houdt er rekening mee dat de situatie dagelijks kan veranderen en de overheid de richtlijnen kan aanpassen en Powerarea deze moet volgen. Het reserveren van een activiteit is daarom op eigen risico. Geplande reserveringen zullen indien nodig worden verplaatst. Wij geven geen geld retour!
 • Wij verzoeken je zoveel mogelijk met de pin te betalen
 • Wij verzoeken je direct plaats te nemen in de horeca en niet te blijven staan. Het is niet toegestaan om tafels en stoelen te verplaatsen.
 • Voor karten en paintball is het gebruik van een balaclava en handschoenen (geen plastic handschoenen en gesloten vingertoppen) verplicht. Deze mag je zelf meenemen of ter plekke aanschaffen, ze kosten éénmalig € 3,50 per set en mag je uiteraard houden. Het gebruik van een eigen integraal helm i.c.m. handschoenen is ook mogelijk.
 • Voor lasergame is het dragen van handschoenen (geen plastic handschoenen en gesloten vingertoppen) verplicht. Deze mag je zelf meenemen of kun je ter plekke aanschaffen, ze kosten éénmalig € 2,- en mag je uiteraard houden.
 • Bij iedere bowlingbaan staan desinfectie flacons om de bowlingballen te desinfecteren. Om afstand te creëren zijn wij genoodzaakt een aantal zitplaatsen op de verhoging en vooraan de verhoging te plaatsen. Hierin kan niet worden geschoven en wij hopen daarom ook op ieders begrip.
 • Alle activiteiten worden regelmatig schoongemaakt.

Veelgestelde vragen

Ik heb gereserveerd, maar ben in de tussentijd ziek geworden. Wat nu?

Wanneer jij of één van de andere deelnemers in jullie gezelschap ziek wordt na het plaatsen van de reservering. Stuur dan een e-mail naar hallo@powerarea.nl. De reservering van deze persoon en eventueel andere deelnemers wordt dan op ‘pauze’ gezet en kan op een later moment worden ingehaald. Wij geven geen geld retour.

Voucher van derden inwisselen

Heb je een voucher van een derden partij, zoals Social Deal. Volg dan de reguliere werkwijze, zoals vermeld bij de actie op de website van de betreffende partij. Houdt daarbij wel rekening met de richtlijnen per activiteit, zoals hierboven benoemd. Wanneer je reserveert ga je ook hier akkoord met onze algemene voorwaarden en de corona maatregelen.

Openstaande reserveringen

Heb je nog een reservering openstaan n.a.v. de sluiting of heb je een reservering uitgesteld? Maak dan gebruik van onderstaand reserveringsformulier om je reservering opnieuw in te laten plannen.
  Bij het verzenden van het formulier ga je automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden, ben je op de hoogte van de corona maatregelen en verklaar je in goede gezondheid te zijn. Wij gaan ervan uit dat je hierin naar eer en geweten handeld!

  Wij streven ernaar uw aanvraag binnen 2 uur te verwerken, met een maximum van 24 uur.