Escape Rooms

Kraak jij de code?

Escape rooms bij Powerarea

Bij Powerarea hebben we 5 escape rooms, met ieder een eigen thema. Alle escape room hebben een eigen verhaal en sfeer, bijvoorbeeld de ‘Room of the Great Mysto’. Dit is een goochelaars thema. Of de ‘The Zombie Apocalypse’, welke zich afspeelt in een safe-house. Meer weten over de thema’s? Klik dan op één van de thema’s voor een toelichting.
Hoe werkt een escape room?
Een escape room is een kamer met een specifiek thema. Zodra je binnen bent gaat de deur op ‘slot’ en heb je 60 minuten de tijd om het slot te ‘kraken’. Dit doe je door middel van bijvoorbeeld puzzels, raadsels en opdrachten die zich in de kamer bevinden. Maar let op, want in een escape room vergeet je snel de tijd en wordt je vanzelf meegenomen in het thema. Een uitdagend, spannend en onvoorspelbaar spel!
Dé leukste activiteiten in Limburg

Naast escape rooms vind je bij Powerarea Lemiers-Vaals nog meer activiteiten.  Want met een gevarieerde aanbod aan indoor activiteiten is er volop te beleven voor jong en oud in het Limburgse Heuvelland! Kom karten op ons spectaculaire circuit of kom bijvoorbeeld gezellig bowlen.. Daag je vrienden uit voor een paintball of lasergame battle. Er is genoeg te doen voor iedereen en iedere gelegenheid, zoals de leukste kinderfeestje in Limburg. Maar ook vrijgezellenfeesten en bedrijfsfeesten.

Direct een activiteit reserveren? Ga naar onze webshop en profiteer van onze online voordelen!