Karten bij Powerarea

Ready to race?

Karten in Limburg

Kom karten op de indoor kartbaan van Powerarea in Limburg. Houd jij van snelheid en uitdaging? Dan is karten een activiteit voor jouw! Aan het ontwerp van de kartbaan is veel tijd besteed. Met als resultaat een kartbaan van circa 1.000 mtr. lang, mooie bochten, rechte baandelen, 2 verdiepingen en een tunnel. 1 heat duurt 10 minuten. Aan het einde van de heat kun je bij de bar de tijden ophalen. Wie van jullie is de snelste?

Karten voor kids & junioren

Bij Powerarea kunnen kinderen al karten vanaf 6 jaar en een minimale lengte van 1,20 mtr.! Naast heats voor volwassenen (15+) hebben wij aparte heats voor kids (6 t/m 9 jaar) en junioren ( 10 t/m 14 jaar). Naast een ruime vloot met volwassenen karts, beschikken wij ook over een aantal kids karts voor de jongste. Samen rijden met het hele gezin? Geen probleem!

Dé leukste activiteiten in Limburg

Naast karten in Limburg, biedt Powerarea nog meer activiteiten aan. Want met een gevarieerde aanbod aan indoor activiteiten is er volop te beleven voor jong en oud in het Limburgse Heuvelland! Probeer te ontsnappen uit één van onze escape rooms of kom bijvoorbeeld gezellig bowlen.. Daag je vrienden uit voor een paintball of lasergame battle. Er is genoeg te doen voor iedereen en iedere gelegenheid, zoals de leukste kinderfeestje in Limburg. Maar ook vrijgezellenfeesten en bedrijfsfeesten.

Direct een activiteit reserveren? Ga naar onze webshop en profiteer van onze online voordelen!