Karten bij Powerarea

Kom indoor karten op de spectaculaire kartbaan van Powerarea! Karten is een spannende en spectaculaire activiteit en zeer geschikt als team- of bedrijfsuitje, voor kinderfeestjes of samen met familie of vrienden. Het circuit van Powerarea bestaat o.a. uit twee verdiepingen, unieke bochten en meerdere rechte baandelen om alle kracht en een optimale beleving uit jouw kartavontuur te halen!

Meer informatie

Heats

Bij Powerarea rijden we ‘heats’ oftewel, rondes van 10 minuten. Kies zelf hoeveel heats je wilt rijden! Kom je de eerste keer karten? Dan is 1 x 10 minuten karten wellicht voldoende. Heb je de smaak te pakken dan kun je kiezen voor 2 of 3 heats. Voor de ervaren race-fanaten zijn er zelfs 5 heats verkrijgbaar! Rijd je meerdere heats? Dan houden wij standaard circa 30 minuten pauze tussen de heats.

Karten voor kinderen

Karten kan bij Powerarea al vanaf 6 jaar en een minimale lengte van 1,20 mtr. Naast het karten voor volwassenen (15+) hebben wij aparte heats voor kids (6 t/m 9 jaar) en junioren ( 10 t/m 14 jaar). Samen rijden met het hele gezin? Geen probleem!

Meer informatie

Prijzen & Openingstijden

Voor onze actuele prijzen verwijzen wij je graag naar onze webshop. Wij adviseren vooraf te reserveren via onze webshop om teleurstelling te voorkomen. In onze webshop zie je direct welke tijden beschikbaar zijn.

Let op! Samen rijden met het hele gezin? Geen probleem! Boek voor de volwassenen ook dezelfde kids- of juniorheat en jullie rijden samen. Let op! De snelheid kan voor volwassenen ook worden aangepast. Wil je als ouder samen rijden met kinderen uit beide leeftijdscategorieën, kies dan de kids-categorie. 

Boek direct!

Grand Prix

Niet zomaar karten, maar een echte race! Ga de competitie aan in een Grand Prix met een warming-up, kwalificatie en uiteindelijk…DE RACE! 

Meer informatie