Powerarea verhuist naar Lemiers

In augustus 2019 opent Powerarea haar deuren in Lemiers. Na een verhuizing en verbouwing van zo’n 4 maanden worden nu de laatste puntjes op ‘i’ gezet.

Het is inmiddels zo’n 3 jaar geleden dat Powerarea is ingetrokken in haar pand, aan de Leisure boulevard, te Kerkrade. Om gasten te blijven verrassen, heeft Powerarea continu vernieuwd met nieuwe activiteiten en aanpassingen in huidige activiteiten. In het afgelopen jaar zijn de mogelijkheden m.b.t. wijzigingen in de kartbaan onder de loep genomen.  Hieruit is geconcludeerd dat verder groei op het gebied van karten niet mogelijk is in het huidige pand.

Om verdere groei toch mogelijk te maken, heeft Powerarea besloten om te verhuizen. Op de nieuwe locatie is volop ruimte voor een innovatieve en uitdagende kartbaan met verrassende elementen. Zo bestaat de kartbaan uit twee verdiepingen, voldoende bochten en rechte stukken voor een optimale kartbeleving!

In eerste instantie opent alleen de kartbaan en paintball area. De escape rooms en lasergame area openen later dit jaar.