Social Deal
Escape Room reserveren

Uw escape room reserveren

Lees voor het reserveren onderstaande werkwijze en klik vervolgens onderaan deze pagina op ‘boek direct’.

Selecteer uw sessie

Door op de knop ‘boek direct’ onderaan deze pagina te klikken, komt u direct bij het product escape room ‘The Virus Outbreak’ in onze webshop. Selecteer de gewenste datum en het tijdstip en vul het aantal deelnemers in (min. 2 en max. 6 spelers per escape room)

Selecteer één v.d. beschikbare sessies. Komt er geen sessie tevoorschijn? Dan is er helaas geen beschikbaarheid. Selecteer een ander tijdstip of probeer een andere datum. Klik in het vervolgscherm op ‘ga door naar checkout’.

 

 

 

Voer uw gegevens in

Ga verder als gast (rode balk, onderaan in het scherm) om uw contactgegevens in te voeren. In het hierop volgende scherm wordt gevraagd om de overige deelnemers in te voeren. Dit is niet nodig en kunt u overslaan, door op ‘doorgaan’ te klikken.

 

 

Ga naar het betaalscherm

Controleer het totaal overzicht van uw winkelwagen. Let op! Voordat u verder gaat naar het betaalscherm, voert u onderaan eerst de blauwe code van uw social deal voucher in. Klik op ‘bevestigen’ en uw code wordt verzilverd. Het totaalbedrag wordt nu € 0,-.

Klik vervolgens op ‘doorgaan naar betaling’ en bevestig uw reservering in het volgende scherm.

 

Bevestiging van uw reservering

Uw reservering is nu geplaatst. U ontvangt een bevestiging van uw reservering op het opgegeven e-mailadres. Heeft u geen bevestiging ontvangen? Controleer dan uw spam/ongewenste post. Heeft u alsnog geen bevestiging ontvangen of klopt er iets niet? Neem dan contact met ons op via reserveringen@powerarea.nl. Let op! Het is niet mogelijk om via dit e-mailadres uw escape room te reserveren.

 

 

Let op!

  • Deze actie geldt alleen voor escape room ‘The Virus Outbreak’
  • Reserveren kan alleen via onze webshop (niet telefonische of per e-mail)

Wij wensen u veel succes en plezier bij het spelen van uw escape room!

 

Boek direct!