Cadeaubonnen

Cadeaubonnen

Wat geef jij de max in jouw familie cadeau?

De Powerarea giftcard is het leukste cadeau voor echte race-fanaten, maar ook voor de durfal en puzzelaar!
Over de cadeaubon
  • Verkrijgbaar aan de kassa én online!
  • Keuze uit € 10,- € 25,- of € 50,-
  • 2 jaar geldig vanaf datum van uitgifte
  • In te leveren op alle activiteiten
  • Nu ook online in te leveren
IMG_6107

RUIM 8 ACTIVITEITEN ONDER ÉÉN DAK!

Ontdek alle activiteiten bij Powerarea!

Dé leukste indoor activiteiten in Limburg vind je bij Powerarea Lemiers-Vaals. Want met een gevarieerde aanbod in activiteiten is er volop te beleven voor jong en oud! Kom karten op ons spectaculaire circuit. Ontsnap uit één van onze escape room. Daag je vrienden uit voor een paintball of lasergame battle. Of kom bijvoorbeeld gezellig bowlen. Er is genoeg te doen voor iedereen en iedere gelegenheid!

Let op! Extra maatregelen vanwege COVID-19

Helaas hebben wij tot op heden geen concreet antwoord van de Veiligheidsregio en/of andere overheid instanties omtrent de aangescherpte maatregelen en de gevolgen hiervan voor Powerarea. Als organisatie begrijpen wij dat maatregelen nodig zijn om het virus onder controle te krijgen. Wij willen hier graag aan meewerken binnen de kaders die worden gesteld. Echter gezien de onduidelijk regelgeving en gevolgen bij het niet correct naleven van de regels, zie wij ons genoodzaakt onze deuren tot nader order te sluiten. Wij hopen uiteraard op zeer kort termijn meer duidelijkheid te creëren voor gasten en medewerkers. Zodra meer informatie bekend is, zullen wij deze bekend maken op onze coronamaatregelen pagina. Tot die tijd verzoeken wij u deze pagina in de gaten te houden en bij dringende vragen contact op te nemen via reserveringen@powerarea.nl. Hopende op uw begrip.

Tegoed opvragen

Powerarea cadeaubon gekregen?

Via het tegoed formulier kun je het tegoed van je cadeaubon opvragen. Let op! Wij streven ernaar binnen 2 werkdagen te reageren. Onze vernieuwde cadeaubonnen kun je nu ook via onze webshop inwisselen. Bij het online inwisselen van de cadeaubon zie je ook de waarde welke op je cadeaubon staat. *Heb je voor 3 augustus 2019 een cadeaubon ontvangen? Dan kun je deze helaas alleen aan de kassa inleveren. De oude cadeaubon is een pasje met voorop ‘memberpas’.