Activiteiten

Dé leukste in Limburg

Indoor activiteiten bij Powerarea

Dé leukste indoor activiteiten in Limburg vind je bij Powerarea Lemiers-Vaals. Want met een gevarieerde aanbod in activiteiten is er volop te beleven voor jong en oud! Kom karten op ons spectaculaire circuit. Ontsnap uit één van onze escape room. Daag je vrienden uit voor een paintball of lasergame battle. Of kom bijvoorbeeld gezellig bowlen. Er is genoeg te doen voor iedereen en iedere gelegenheid, zoals de leukste kinderfeestje in Limburg. Maar ook vrijgezellenfeesten en bedrijfsfeesten.

Direct reserveren? Selecteer een activiteit naar keuze en klik op ‘tickets’ om direct te reserveren. Meerdere activiteiten boeken? Kijk dan eens bij ons combi’s of stel je eigen arrangement samen.

Arrangementen

Een compleet dagprogramma samenstellen? Bij Powerarea zijn er oneindig veel mogelijkheden! Van één activiteit tot een compleet dagprogramma. Bekijk onze standaard arrangementen. Of vraag een offerte aan voor een arrangement op maat.

Activiteiten voor kinderen

Bij Powerarea hebben we activiteiten voor jong en oud. Kinderen kunnen bij Powerarea al karten vanaf 6 jaar en een minimale lengte van 1,20 mtr. Daarnaast hebben wij ook activiteiten, zoals lasergame en bowlen. Leuke en spectaculaire activiteiten voor zowel jong als oud!

Kinderfeestjes

Voor een stoere party ben je bij Powerarea aan het juiste adres! Wij bieden diverse kinderfeestjes voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 9 jaar en 10 t/m 14 jaar.

Direct een activiteit reserveren? Ga naar onze webshop en profiteer van onze online voordelen!