3 PRIVATE KARAOKE ROOMS

VIP DRANK SERVICE

COMBINEER ACTIVITEITEN

SING-A-LONG

PRIVATE KARAOKE ROOMS

In onze private karaoke rooms kun je met je eigen gezelschap ongegeneerd meezingen met je favoriete hits. Van het foute uur tot kroegenhits, 70’s tot 90’s en nog veel meer.

Met onze drankenservice wordt je op je wenken bedient en hoef je de karaoke room niet te verlaten. Daarnaast kun je genieten van overheerlijke cocktails (of mocktails).

Onze private karaoke rooms zijn het ideale (muzikale) uitje voor vrijgezellenfeesten, team- en bedrijfsuitjes en vriendengroepen.

3 PRIVATE KARAOKE ROOMS

KARAOKE BIJ POWERAREA

Wat kun je verwachten?
  • 3 Sfeervolle karaoke rooms met meer dan 20.000 hits
  • 2 uur ongegeneerd meezingen met je favoriete hits!
  • Aparte bar en VIP drankservice in de private karaoke rooms
  • Heerlijke cocktails (en mocktails)
  • Combineer met andere activiteiten

Veelgestelde vragen

Wat is een private karaoke room?

Normaal gesproken vindt karaoke plaats in een bar/ruimte waar iedereen kan deelnemen aan de karaoke en dus ook iedereen kan meekijken en luisteren. Een 'private karaoke room' is een sfeervol ingerichte ruimte met aparte karaoke unit. Deze room kun je aparte reserveren voor jullie gezelschap. Je bepaalt zelf de liedjes middels een karaoke unit en bent alleen met je eigen gezelschap. Daarnaast kun je gebruik maken van de VIP drankservice!

Met hoeveel personen mogen wij in één private karaoke room?

Wij bieden 3 private karaoke rooms aan. Twee rooms zijn geschikt voor 2-4 personen en één voor 4-6 personen. Het is dus mogelijk om grotere groepen te verdelen over meerdere karaoke rooms.

Hoelang duurt één karaoke sessie?

Je reserveert een private karaoke room standaard voor 2 uur per room.

Zijn er andere prijzen voor kinderen?

Nee, wij hanteren dezelfde prijzen voor kinderen als volwassenen. We maken geen onderscheidt in de duur van een karaoke sessie en/of het aantal beschikbare liedjes.

Is het mogelijk om een drankje te nuttigen tijdens het zingen?

Natuurlijk! Bij de karaoke rooms is een aparte bar met o.a. heerlijke cocktails. Daarnaast bieden wij de VIP drank service en komen onze medewerkers graag de drankjes brengen naar jullie karaoke room, zodat jullie ongestoord kunnen blijven zingen!