IN VOORMALIGE FABRIEKSKELDER

ROOK- & LICHTEFFECTEN

EEN V.D. NIEUWSE LASERGAME SYSTEMEN

LET'S TAG

LASERGAME

Lasergame is het ideale uitje voor kinderfeestjes, teamuitjes, vriendengroepen en familie! Met een unieke setting, uitdagende obstakels en één van de nieuwste lasergame systemen wordt een lasergame battle bij Powerarea Lemiers-Vaals eentje om niet te vergeten! Een game duurt 15 minuten (exclusief uitleg). Wil je extra speeltijd? Dat kan! Kies voor 2 games lasergame of meer! Geniet na in één van onze bar area’s met een heerlijk drankje en een portie bitterballen. Naast lasergame zijn er bij Powerarea nog volop andere activiteiten die je kunt combineren met lasergame.
Wat kun je verwachten?
  • 1 game = 12 minuten lasergame fun!
  • Minimaal 2 spelers
  • Instructies met informatie over het spel en tips!
  • Uitrusting bestaande uit vest en gun
  • Hitpoints op de schouders, rug, buik en gun
  • Scorekaart met alle resultaten aan het eind van het spel

Lasergame voor kids

Lasergame bij Powerarea is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en minimale lengte van 1,20 mtr.

Veelgestelde vragen

Wat is de minimale lengte voor lasergame?

Voor het lasergame dien je minimaal 1,20 meter te zijn.

Spelen er ook andere deelnemers mee?

Dat is zeker mogelijk. Indien je een exclusieve sessie wilt reserveren, dan kun je een e-mail sturen naar [email protected]

Spelen kinderen enkel met andere kinderen lasergame?

Wij doen ons best om dit op voorhand mogelijk te maken. Helaas kunnen wij dit nooit garanderen. Lasergame is geen exclusieve activiteit. Indien je een exclusieve sessie wilt reserveren, dan kun je een e-mail sturen naar [email protected]

Zijn er andere prijzen voor kinderen?

Nee, wij hanteren dezelfde prijzen voor kinderen als volwassenen. Kinderen maken gebruik van dezelfde lasergame area en materialen. Daarnaast is de speeltijd hetzelfde als bij volwassenen.

Wat voor een kleding kan ik het beste dragen bij lasergame?

Lasergame is een actief spel. Wij adviseren daarom om comfortabele kleding te dragen. Het dragen van stevig en gesloten schoeisel is voor al onze sportieve activiteiten verplicht.

Wanneer ik meerdere sessies boek, worden deze dan direct achter elkaar geplaatst?

Wij hanteren standaard een pauze van minimaal 20 minuten tussen de sessies/activiteiten. De ervaring leert dat het belangrijk is om tussen de sessie/activiteiten een pauze te houden. Daarnaast is het natuurlijk ook gezellig en handig om ervaringen te delen en nieuwe tactieken te bespreken voor de volgende sessie!