In voormalige fabriekskelder

Rook- en lichteffecten

Eén v.d. nieuwste systemen

Let's tag!

Lasergame bij Powerarea

De lasergame area van Powerarea bevindt zich in de voormalige kelder van de fabriek. De area is voorzien van diverse obstakels voor de ideale schuttersplek. De rook- en lichteffecten maken het spel extra spectaculair. Daarnaast speel je met één van de nieuwste systemen voor een optimale beleving.

Wat voor een speler ben jij? Raak jij ongezien al je tegenstanders? Of speel je aanvallend en ga jij je tegenstanders niet uit de weg? Na afloop van het spel ontvang je een uitdraai met alle scores. Zo kun je bijvoorbeeld zien hoe vaak je iemand hebt geraakt, maar ook hoe vaak jij bent geraakt. Wie is de beste schutter van groep en heeft het spel gewonnen? Het team met de meeste punten is uiteraard de winnaar.

Lasergame is een spel voor jong en oud. En daarom populair bij kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en arrangementen.

Dé leukste activiteiten in Limburg

Bij Powerarea Lemiers-Vaals vind je nog meer activiteiten. Want met een gevarieerde aanbod aan indoor activiteiten is er volop te beleven voor jong en oud in het Limburgse Heuvelland! Kom karten op ons spectaculaire circuit, probeer te ontsnappen uit één van onze escape room of kom bijvoorbeeld gezellig bowlen. Daag je vrienden uit voor een paintball. Er is genoeg te doen voor iedereen en iedere gelegenheid, zoals de leukste kinderfeestje in Limburg. Maar ook vrijgezellenfeesten en bedrijfsfeesten.

Direct een activiteit reserveren? Ga naar onze webshop en profiteer van onze online voordelen!