6 BOWLINGBANEN

GEZELLIGE BAR AREA

COMBINEER ACTIVITEITEN

GOOI EEN STRIKE!

BOWLEN

Bowlen is een activiteit die iedereen kent en geschikt is voor jong en oud! Powerarea in Lemiers-Vaals heeft 6 bowlingbanen waar je met het gehele team, vrienden en familie een heerlijke avondje kunt bowlen. De bowlingbanen zijn gebouwd in een oude fabriekshal, waarbij zoveel mogelijk geprobeerd is de industriële sfeer te behouden. Er is een gezellige bar waar je een heerlijke drankje kan doen! Naast bowlen zijn er bij Powerarea nog volop andere activiteiten die je kunt combineren met bowlen.
Wat kun je verwachten?
  • Kies uit 1 of 2 uur bowlen
  • Maximaal 6 spelers per baan
  • Gratis (leen)bowlingschoenen
  • Sfeervol bowlen in een oude fabriekshal
  • Gezellig bar om na te praten
  • Combineer met andere activiteiten
  • Voor kinderfeestjes, teamuitjes, familiedag, etc.

Veelgestelde vragen

Met hoeveel personen mogen wij op 1 baan spelen?

Wij hanteren een maximaal aantal personen van 6 per baan. Wij beschikken over 6 bowlingbanen. Het is dus mogelijk om grotere groepen te verdelen over meerdere banen.

Hoelang duurt 1 potje bowlen?

Je kunt bij Powerarea kiezen tussen 1 uur en 2 uur bowlen.

Is het dragen van bowlingschoenen verplicht?

Ja, bij Powerarea kun je gratis gebruik maken van (leen)bowlingschoenen. Het dragen van sokken is verplicht wanneer je gebruik maakt van onze bowlingschoenen. De kleinste schoenmaat die wij bieden is maat 32. Er geldt daarom een uitzondering voor kinderen met kleinere schoenmaten. Wij verzoeken u vriendelijk om in deze situatie schoon schoeisel te dragen en bij voorkeur gymschoenen.

Zijn er andere prijzen voor kinderen?

Nee, wij hanteren dezelfde prijzen voor kinderen als volwassenen. Kinderen bowlen op dezelfde banen en krijgen dezelfde tijdsduur. Daarnaast kunnen kinderen kosteloos gebruik maken van de glijbaan/hekjes als hulpmiddel bij het bowlen

Is het mogelijk om een drankje te nuttigen tijdens het bowlen?

Natuurlijk! Bij de bowlingbaan is een aparte bar. Onze medewerkers komen graag bij jullie langs om bestellingen op te nemen, maar je mag uiteraard ook bij de bar bestellen.