Combi-arrangementen

Power and fun for everyone

Combi-arrangementen

Ontdek onze combi-arrangementen voor een compleet dagje uit. Voor vriendengroepen, familie’s en teamuitjes. Bij Powerarea hebben we volop activiteiten voor jong en oud. Waarom kiezen voor één activiteit als er meer mogelijkheden zijn? Staat jullie arrangement er niet tussen? Vraag vrijblijvend een offerte aan. En stel je eigen arrangement samen.

Kom karten op ons spectaculaire circuit. Ontsnap uit één van onze escape room. Daag je vrienden uit voor een potje paintball of lasergame. Of kom bijvoorbeeld gezellig bowlen. Er is genoeg te doen voor iedereen en iedere gelegenheid, zoals de leukste kinderfeestje in Limburg. Maar ook vrijgezellenfeesten en bedrijfsfeesten.

Direct reserveren? Selecteer een arrangement naar keuze en klik op ‘tickets’ om direct te reserveren.

Vrijgezellenfeesten & Teamuitjes

Vrijgezellenfeest of teamuitje organiseren? Met een ruim aanbod in combi-arrangementen is er volop keuze voor iedere gelegenheid. Van paintball en karten voor vrijgezellenfeesten tot een grand prix met je collega’s.

Kinderfeestjes

Voor een stoere party ben je bij Powerarea aan het juiste adres! Wij bieden diverse kinderfeestjes voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 9 jaar en 10 t/m 14 jaar.

Zaalverhuur

Een zakelijk event in een unieke omgeving? Powerarea heeft meerdere zalen beschikbaar. Variërend van 10 tot 200 personen. En geschikt voor diverse gelegenheden. Uiteraard zijn er mogelijkheden voor een dagvullend programma met activiteiten en diner.

Direct een arrangement reserveren? Ga naar onze webshop en profiteer van onze online voordelen!