READY TO GO FAST?

INDOOR KARTEN IN ZUID-LIMBURG

Ben jij een echte snelheidsduivel? Kom dan karten op de spectaculaire kartbaan van Powerarea in Lemiers (Vaals). Stap in één van onze elektrische karts en ontdek de indoor kartbaan van Powerarea.

De kartbaan van Powerarea is circa 1.000mtr. lang en bestaat uit twee verdiepingen, een tunnel en mooie bochtcombinaties. Het circuit is geschikt voor zowel de ervaren als beginnende karter! Wist je dat je bij Powerarea al kan karten vanaf 6 jaar een minimum lengte van 1,20mtr.?

Wat kun je verwachten?
  • 1 heat = 10 minuten kartplezier!
  • Baanlengte van +/- 1.000 mtr., 2 verdiepingen & een tunnel & uitdagende bochtencombinaties
  • Elektrische karts
  • Gratis gebruik van een leenhelm. Let op! Het gebruik van een balaclava (helmmuts) is verplicht, deze mag je zelf meenemen of ter plekke aanschaffen voor €2,00 per stuk
  • Karten vanaf 6 jaar en 1,20 mtr.
  • Onze kartbaan is door de KNAF gecertificeerd!

Samen rijden met het hele gezin?

Wilt u en/of oudere broertjes en zusjes meerijden met uw zoon of dochter in de leeftijd van 6 t/m 9 jaar? Reserveer dan een kids heat voor alle deelnemers. Wilt u meerijden met uw zoon of dochter in de leeftijd van 10 t/m 14 jaar? Reserveer dan een junior heat voor alle deelnemers.

Let op! Familieleden die meerijden dienen zich aan te passen naar de kids of junior heat. De snelheid kan worden aangepast.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt een heat karten?

Eén heat karten duurt 10 minuten. Arrangementen kunnen hierin afwijken.

Wat is de minimum leeftijd en lengte voor karten?

De minimum leeftijd is 6 jaar en een minimale lengte van 1,20 meter. Indien nodig kunnen wij legitimatie vragen. Voor kinderen van 6 t/m 14 jaar hebben we kids- en junior karten. Lees hier meer over karten voor kinderen.

Rijden er ook andere deelnemers mee in de heat?

Dat is zeker mogelijk. Indien je een exclusieve heat wilt reserveren, dan kun je een e-mail sturen naar [email protected]

Kan ik bij Powerarea een helm en overall huren voor karten?

Bij Powerarea rijden we met elektrische karts, hierdoor heeft u geen last van uitstoot en is een overall niet nodig. Wel adviseren wij u om een lange broek te dragen en is stevig en gesloten schoeisel verplicht!

Helmen kunt u bij ons gratis lenen. Bij het gebruik van een leenhelm is het dragen van een balaclava verplicht. Deze mag je zelf meenemen, maar kun je ook bij Powerarea kopen voor €2 p.st en mag je uiteraard houden. Het gebruik van een eigen helm is ook mogelijk.

Mag ik mijn eigen helm meeenemen?

Het gebruik van een eigen integraalhelm is toegestaan. De helm dient wel veilig en niet kapot te zijn.

Wanneer ik meerdere heats boek, worden deze dan direct achter elkaar geplaatst?

Wij hanteren standaard een pauze van minimaal 20 minuten tussen de heats. De ervaring leert dat het belangrijk is om tussen de heats een pauze te houden. Daarnaast is het natuurlijk ook gezellig en handig om ervaringen te delen en de ideale lijn te bespreken voor de volgende heat!

Hebben jullie ook kluisjes?

Ja, bij Powerarea kunt u een kluisje huren voor € 1,- (borg € 5,-) per kluisje. De sleutels zijn verkrijgbaar aan de bar. Na gebruik kunt u de sleutel hier ook weer inleveren en ontvangt u de borg retour. Het gebruik van een kluisje is op eigen risico.

READY TO RACE?

REGELS OP DE KARTBAAN

Volg de instructies

Volg de instructies van de baan-marshalls en blijf in de kart zitten, totdat de marshall aangeeft dat je uit mag stappen. Dit geldt zowel op de kartbaan als in de pit.

Veilig rijgedrag

Gevaarlijke rijstijlen en opzettelijke botsingen zijn ten strengste verboden!

Kleding

Stevig en gesloten schoeisel is verplicht (Slippers en overig open schoeisel zijn niet toegestaan). Sjaals, halsdoeken en stropdassen zijn niet toegestaan tijdens het karten. Personen met lang haar moet deze zo kort en stevig mogelijk vastmaken

Veiligheidsmiddelen

Het dragen van de veiligheidsgordel en -helm is verplicht