Paintball bij Powerarea

READY TO BATTLE?

Paintball bij Powerarea

Paintball is een avontuurlijke teamsport. Ga de uitdaging aan in onze area met diverse strategische en uitdagende obstakels. Deze activiteit biedt alles voor iedereen die houdt van spanning, sportiviteit, actie en competitie!

Paintball is geschikt voor volwassenen vanaf 18 jaar. Ideaal voor vrijgezellenfeesten, teamuitjes, vriendengroepen en arrangementen.

Wat voor een speler ben jij? Raak jij ongezien al je tegenstanders? Of speel je aanvallend en ga jaag je alle paintballs als eerste er doorheen. Bij ieder spel zit standaard een aantal paintballs, maar er is altijd nog de mogelijkheid om extra bij te kopen. Dit kan direct bij aankoop van je tickets in de webshop of aan de receptie bij Powerarea.

Wist je dat we bij Powerarea nog meer activiteiten aanbieden? Zoals kartenescape roomsbowlen en lasergame? Uiteraard zijn alle activiteiten te combineren in een arrangement.

Dé leukste activiteiten in Limburg

Bij Powerarea Lemiers-Vaals vind je nog meer activiteiten. Want met een gevarieerde aanbod aan indoor activiteiten is er volop te beleven voor jong en oud in het Limburgse Heuvelland! Kom karten op ons spectaculaire circuit, probeer te ontsnappen uit één van onze escape room of kom bijvoorbeeld gezellig bowlen. Daag je vrienden uit voor een lasergame battle. Er is genoeg te doen voor iedereen en iedere gelegenheid, zoals de leukste kinderfeestje in Limburg. Maar ook vrijgezellenfeesten en bedrijfsfeesten.

Direct een activiteit reserveren? Ga naar onze webshop en profiteer van onze online voordelen!