READY TO BATTLE?

PAINTBALL

Paintball is een avontuurlijke teamsport en biedt alles voor iedereen die houdt van spanning, sportiviteit, actie en competitie! Ga de uitdaging aan in de paintball area van Powerarea in Lemiers-Vaals. met diverse strategische en uitdagende obstakels.

Bij ieder spel zit standaard een aantal paintballs, maar er is altijd nog de mogelijkheid om extra bij te kopen. Paintball is geschikt voor volwassenen vanaf 18 jaar. Ideaal voor vrijgezellenfeesten, teamuitjes, vriendengroepen en arrangementen.

DAAG JE VRIENDEN UIT

PAINTBALL BIJ POWERAREA

Ready to battle? Ga de uitdaging aan in de paintball area van Powerarea in Lemiers-Vaals. met diverse strategische en uitdagende obstakels.
  • 1,5 uur speeltijd, incl. 100 paintballs
  • Inlusief overall, gezichtsmasker en paintballgun
  • Minimaal 6 deelnemers
  • Minimum leeftijd 18+ (legitimatie)
  • Ondanks de overall kan kleding en schoeisel vies worden. Draag daarom oudere kleding en schoeisel, welke vies mag worden, tijdens het paintball spel.

READY, SET...GO!

ARRANGEMENTEN

Minimaal 6 deelnemers & 18+
1,5 UUR PAINTBALL

Ready to battle? Ga de uitdaging aan in onze paintball area. Een leuke activiteit voor vriendengroepen, vrijgezellenfeestjes en teamuitjes. Minimaal 6 deelnemers. Minimum leeftijd: 18 jaar (ID).

€ 34,50
per persoon
Tickets
Minimaal 6 deelnemers & 18+
KARTEN & PAINTBALL ARRANGEMENT

Met dit arrangement is spanning en aderenaline gegarandeerd! Dit arrangement bestaat uit 2 sessies karten en 1,5uur Paintball. Vanaf 18 jaar (ID). Minimaal 6 deelnemers. Lees meer →

€ 72
per persoon, exclusief balaclava
Tickets

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wat is de minimum leeftijd voor Paintball?

Volgens de Nederlandse Wet en onze regels is de minimum leeftijd voor paintball 18 jaar. Onze medewerkers kunnen daarom ook om een geldig legitimatiebewijs vragen.

We hebben iemand onder de 18 jaar in het gezelschap. Mag deze persoon alsnog paintballen?

Nee, de minimum leeftijd van 18 jaar voor paintball is wettelijk opgelegd. Onze medewerkers kunnen daarom ook om een geldig legitimatiebewijs vragen.

Is er een pauze tijdens het paintball spel?

Nee, er is geen standaard pauze bij paintball. Wil je een pauze? Dan kan dit bij de marshall worden aangegeven. Dit gaat echter van de geboekte tijd af.

Spelen er ook andere deelnemers mee?

Dat is zeker mogelijk. Indien je een exclusieve sessie wilt reserveren, dan kun je een e-mail sturen naar [email protected].

Welke kleding kan ik het beste dragen bij Paintball?

Paintball is een actief spel. Wij adviseren daarom om comfortabele kleding te dragen. Het dragen van stevig en gesloten schoeisel is voor al onze sportieve activiteiten verplicht. Houdt er rekening mee dat kleding en schoeisel vies kan worden.