IN VOORMALIGE FABRIEKSKELDER

STRATEGISCHE OBSTAKELS

MINIMUM LEEFTIJD 18+

READY TO BATTLE?

PAINTBALL

Paintball is een avontuurlijke teamsport en biedt alles voor iedereen die houdt van spanning, sportiviteit, actie en competitie! Ga de uitdaging aan in onze area met diverse strategische en uitdagende obstakels. Bij ieder spel zit standaard een aantal paintballs, maar er is altijd nog de mogelijkheid om extra bij te kopen. Paintball is geschikt voor volwassenen vanaf 18 jaar. Ideaal voor vrijgezellenfeesten, teamuitjes, vriendengroepen en arrangementen.

Kleding & Schoeisel

Ondanks de overall kan kleding en schoeisel vies worden. Draag daarom oudere kleding en schoeisel tijdens het paintball spel.

DAAG JE VRIENDEN UIT

PAINTBALL BIJ POWERAREA

Wat kun je verwachten?
  • 1,5 uur speeltijd, incl. 100 paintballs
  • Inlusief overall, gezichtsmasker en paintballgun
  • Minimaal 6 deelnemers
  • Kleedruimte aanwezig
  • Minimum leeftijd 18+ (legitimatie)

Veelgestelde vragen

Wat is de minimum leeftijd voor paintball?

Volgens de Nederlandse Wet en onze regels is de minimum leeftijd voor paintball 18 jaar. Onze medewerkers kunnen daarom ook om een geldig legitimatiebewijs vragen.

We hebben iemand onder de 18 jaar in het gezelschap. Mag deze persoon alsnog paintballen?

Nee, de minimum leeftijd van 18 jaar voor paintball is wettelijk opgelegd. Onze medewerkers kunnen daarom ook om een geldig legitimatiebewijs vragen.

Kan ik bij Powerarea paintball materiaal huren?

Je kunt bij ons gratis gebruik maken van een (leen)overall, -masker en –paintballwapen.

Is er een pauze tijdens het paintball spel?

Nee, er is geen standaard pauze bij paintball. Wil je een pauze? Dan kan dit bij de marshall worden aangegeven. Dit gaat echter van de geboekte tijd af.

Spelen er ook andere deelnemers mee?

Dat is zeker mogelijk. Indien je een exclusieve sessie wilt reserveren, dan kun je een e-mail sturen naar [email protected]

Wat voor een kleding kan ik het beste dragen bij paintball?

Paintball is een actief spel. Wij adviseren daarom om comfortabele kleding te dragen. Het dragen van stevig en gesloten schoeisel is voor al onze sportieve activiteiten verplicht. Houdt er rekening mee dat kleding en schoeisel vies kan worden.

Hoe lang duurt een paintball spel?

Je kunt bij Powerarea kiezen tussen 1 uur en 2 uur paintball.

Hoeveel paintballs zitten bij een spel?

Bij ieder spel is een x-aantal paintballs inbegrepen. Het aantal is afhankelijk van de speelduur die je kiest. Kijk bij de specifieke producten voor meer informatie. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om extra paintballs bij te kopen. Dit kan in onze webshop en op locatie.