5 VERSCHILLENDE THEMA'S

60 MINUTEN OM TE ONTSNAPPEN

ADVIESLEEFTIJD: 16 JAAR

Escape rooms tijdelijk gesloten

In verband met de schade door de wateroverlast zijn de escape rooms helaas nog gesloten. Onze excuses voor het ongemak.

CAN YOU ESCAPE?

ESCAPE ROOMS

Laat jullie gezelschap opsluiten in één van onze 5 escape rooms. Ga op zoek naar raadsel, codes en sleutels en probeer binnen 60 minuten te ontsnappen. Ontdek 5 verschillende gethematiseerde kamers en wordt meegenomen in het verhaal. Werk samen, hou je ogen en oren goed open en stel je geduld op de proef. Escape rooms zijn de ideale activiteit voor team- en bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en vriendengroepen.
Wat kun je verwachten?
  • Geschikt voor 2-6 spelers
  • 5 Verschillende escape rooms
  • Diverse thema's
  • Maximaal 60 minuten speeltijd (Geen pauze)
  • Adviesleeftijd: 16 jaar

Adviesleeftijd

Onze adviesleeftijd voor de escape rooms is 16 jaar. Mocht je alsnog de escape room willen spelen, dan moet er ten alle tijden een volwassenen (18+) begeleider meekomen naar Powerarea.

CAN YOU ESCAPE?

5 VERSCHILLENDE THEMA'S

Veelgestelde vragen

Hoeveel personen kunnen tegelijk in een escape room?

Per escape room geldt een maximum van 6 deelnemers. Bij Powerarea hebben we meerdere escape rooms, waardoor grote gezelschappen gelijktijdig een escape room kunnen spelen.

Wat is de minimum leeftijd voor escape rooms?

Onze adviesleeftijd voor de escape rooms is 16 jaar. Mocht je alsnog de escape room willen spelen, dan moet er ten alle tijden een volwassenen (18+) begeleider meekomen naar Powerarea.

We hebben iemand onder de 16 jaar in het gezelschap. Mag deze persoon wel deelnemen aan een escape room?

Geen probleem! Het betreft een adviesleeftijd en is dan ook niet bindend. Echter is het bedoeld om eventuele teleurstelling te voorkomen.

Ons gehele gezelschap is onder de 16 jaar. Is het spelen van deze activiteit dan wel mogelijk?

Het is nog steeds mogelijk om deze activiteit te spelen. Het betreft een adviesleeftijd i.v.m. de moeilijkheidsgraad en om eventuele teleurstelling te voorkomen. Mocht je alsnog de escape room willen spelen, dan moet er ten alle tijden een volwassenen (18+) begeleider meekomen naar Powerarea.

Hoelang duurt een escape room?

Jullie krijgen 60 minuten om te ontsnappen.

Kan ik ten alle tijden uit de escape room?

Indien iemand zich niet goed voelt of in een noodsituatie kun je middels de noodstop, bij de uitgang van de escape room, direct de kamer verlaten. Je kunt het spel niet verlaten voor een pauze, toiletbezoek of iets dergelijks. Let op! Misbruik van de noodstop, betekent einde spel zonder teruggave van geld.

Mag ik zelf een escape room uitzoeken?

Natuurlijk! Via onze webshop kun je de escape room naar keuze reserveren. Houdt er wel rekening mee dat dit uiteraard op basis van beschikbaarheid is.

Mag ik persoonlijke items meenemen in de escape room?

Het is niet toegestaan om persoonlijke items mee te nemen in de escape room. Je kunt persoonlijke spullen opbergen in de daarvoor bestemde kluisjes. Het gebruik van kluisjes is op eigen risico!

Wat wordt er bedoeld met de categorieën moeilijkheidsgraad, fear factor, rekenen en fysiek?

Iedere escape room beoordelen wij op moeilijkheidsgraad, fear factor, rekenen en fysiek, zodat we je een beter beeld van de escape room kunnen geven. De beoordeling is op basis van sterren. Waarbij 1 ster de laagste score is en 5 sterren de hoogste scoren. Houdt er rekening mee dat iedereen deze factoren anders kan ervaren. Onze beoordeling is o.b.v. ontsnappingspercentages en ervaringen van eerdere spelers.

Moeilijkheidsgraad
Hiermee geven we de moeilijkheidsgraad van de kamer aan. De moeilijkheidsgraad wordt gebaseerd op meerdere factoren, zoals het aantal spelelementen i.c.m. de tijd en de moeilijkheid van de spelelementen.

Fear factor
Sommige escape rooms zijn gethematiseerd in een specifiek thema die voor sommige als angstig kan worden ervaren.

Rekenen
Het kan voorkomen dat je in een escape room moet rekenen of iets goed moet onthouden voor een ander spelelement.

Fysiek
Het kan voorkomen dat er obstakels zijn in een escape room. Dat kan een trapje zijn, maar ook een verlaging. Hierdoor kan een fysieke inspanning nodig zijn.