ZONDAG VAN 17.30 TOT 22.00UUR

ONBEPERKT KARTEN

Op zondag kun je tussen 17.30 en 22.00uur onbeperkt karten bij Powerarea Lemiers-Vaals.
Koop je startbewijs in de webshop en kom een hele avond karten!

Onbeperkt karten is op zondag van 17.30 tot 22.00uur
Reserveer eenvoudig online via de ticket-knop
Wat kun je verwachten?
  • 1 heat = 10 minuten kartplezier!
  • Gegarandeerd 4 heats karten (afhankelijk van de drukte kan dit meer zijn)
  • Gratis gebruik van een leenhelm (exclusief verplichte Balaclava €2 p.st.)
  • Spectaculaire kartbaan van ca. 1.000mtr., 2 verdiepingen & een tunnel

Voor onbeperkt karten geldt een minimum leeftijd van 15 jaar.

Hoe werkt onbeperkt karten?

Wil je onbeperkt karten? Koop dan eerst je startbewijs online. Bij aankoop van je startbewijs wordt de eerste heat alvast voor je ingepland. De volgende heats worden ingepland bij Powerarea. Wanneer je tussen 17.30 en 18.00uur start dan rijdt je gegarandeerd 4 heats. Afhankelijk van de drukte kunnen dit uiteraard meer zijn.

Tussen iedere heat wordt standaard een pauze van minimaal 20 tot 30 minuten gepland. Het is dus niet mogelijk om meerdere heats achter elkaar te rijden. Wil je een langere pauze tussendoor om iets te eten of drinken? Geen probleem, houdt er wel rekening mee dat wij de 4 heats dan niet meer kunnen garanderen.

Tip: Wil je iets eten tussendoor? Bestel dan vooraf en wij zorgen dat het eten op tijd wordt klaar gemaakt.

Ready, set...race!

Regels op de kartbaan

Volg de instructies

Volg de instructies van de baan-marshalls en blijf in de kart zitten, totdat de marshall aangeeft dat je uit mag stappen. Dit geldt zowel op de kartbaan als in de pit.

Veilig rijgedrag

Gevaarlijke rijstijlen en opzettelijke botsingen zijn ten strengste verboden!

Kleding

Stevig en gesloten schoeisel is verplicht (Slippers en overig open schoeisel zijn niet toegestaan). Sjaals, halsdoeken en stropdassen zijn niet toegestaan tijdens het karten. Personen met lang haar moet deze zo kort en stevig mogelijk vastmaken

Veiligheidsmiddelen

Het dragen van de veiligheidsgordel en -helm is verplicht

Goed om te weten!

Spelregels

Onbeperkt karten is uitsluitend op zondag van 17.30 tot 22.00uur

De minimum leeftijd voor onbeperkt karten is 15 jaar

Je rijdt gegarandeerd 4 heats als je de eerste heat tussen 17.30 en 18.00uur rijdt

Zorg dat je 30 minuten voor aanvang van de eerste heat aanwezig bent, zodat de heat op tijd kan starten. Bij een te late opkomst kan Powerarea de 4 heats niet meer garanderen.

Tickets zijn uitsluitend in de webshop verkrijgbaar en dienen vooraf in de webshop te worden betaald. Bij aankoop van je startticket wordt de eerste heat alvast ingepland. De resterende heats worden door Powerarea ingepland. Wanneer je besluit om een heat over te slaan en dit niet tijdig kenbaar maak, dan kunnen we de 4 heats niet meer garanderen.

Tussen iedere heat wordt standaard een pauze van minimaal 20 tot 30 minuten gepland. Het is niet mogelijk om meerdere heats achter elkaar te rijden.

Wil je een extra pauze of een langere pauze? Dan is dit uiteraard mogelijk. Houdt er wel rekening mee dat Powerarea de 4 heats dan niet meer kan garanderen.

Voor onbeperkt karten geldt een maximum aantal deelnemers. Reserveer dus op tijd! Houdt er rekening mee dat grotere groepen mogelijk opgesplitst kunnen worden i.v.m. de drukte en beschikbaarheid per heat.

FAQ

Veelgestelde Vragen

Wat wordt bedoeld met 4 heats gegarandeerd?

Als je het onbeperkt karten arrangement boekt, dan kun je op zondag van 17.30 tot 22.00uur onbeperkt karten. 4 Heats gegarandeerd, betekent dat je binnen deze tijd minimaal 4 heats (4 x 10 minuten) kunt karten. Afhankelijk van de drukte kunnen dit er meer zijn.

Hoeveel heats kan ik gemiddeld rijden tijdens het onbeperkt karten?

Bij onbeperkt karten rijdt je gegarandeerd 4 heats. Afhankelijk van de drukte (aantal personen onbeperkt karten, regulier karten, extra pauzes etc.) kunnen dit er meer worden. Het gemiddeld aantal heats dat daadwerkelijk wordt gereden ligt nu rond de 6 heats. Aan dit gemiddelde kunnen geen rechten aan worden ontleend en geven ook geen garantie voor 6 heats.

Rijden er ook andere (onbekende) gasten mee in mijn kartsessie?

Het is zeker mogelijk dat de sessie waarin jij kart wordt aangevuld met andere rijders die niet bij jullie gezelschap horen. Wil je de kartbaan exclusief voor jouw gezelschap? Stuur dan een e-mail naar [email protected]

Wat zijn de kledingvoorschriften bij karten?

Het dragen van gesloten en stevige schoenen is verplicht. Onze karts zijn volledig elektrisch, waardoor het dragen van een raceoverall niet nodig is. Wel adviseren wij iedereen om een lange broek te dragen. Het dragen van een helm is verplicht. Deze kun je gratis lenen. Bij het gebruik van een leenhelm is het dragen van een balaclava (helmmuts) verplicht. Deze mag je zelf meenemen, maar kun je ook bij Powerarea kopen voor €2 per stuk en deze mag je uiteraard houden.

Mag ik mijn eigen helm meenemen?

Ja! De helm dient wel integraal, veilig en in goede staat te zijn.

Ik ben groter dan gemiddeld. Kan ik bij jullie komen karten?

De pedalen en stoel van de karts zijn verstelbaar waardoor de karts kunnen worden aangepast naar de juiste positie. Daarnaast hebben wij twee stoelmaten beschikbaar. Uiteraard is het mogelijk om vooraf te ‘proef zitten’. Vraag hiernaar bij onze receptie of neem vooraf contact met ons op.