COMBI-ARRANGEMENT

KARTEN & PAINTBALL

Bij dit arrangement is spanning en adrenaline gegarandeerd! Wie is de snelste van jullie vriendengroep, collega’s, sportteam of vrijgezellenfeest? Laat jouw race talent zien op onze spectaculaire kartbaan van ca. 1.000m. lengte, twee verdiepingen, meerdere bochten, rechte stukken en een tunnel!

Daarna is het tijd voor een avontuurlijke en sportieve paintball battle! Ons paintball veld bestaat uit strategische en uitdagende obstakels voor een spectaculair spel.

Uiteraard zijn al onze arrangementen uit te breiden met o.a. extra activiteiten. Let op! De minimum leeftijd voor paintball is 18 jaar.

Wat kun je verwachten?
  • 2 x 10 minuten karten
  • 1 x 1,5 uur paintball (inclusief 100 paintballs p.p.)
  • Minimaal 6 deelnemers
  • Minimum leeftijd 18+ (legitimatie)

Bekijk vooraf aan je reservering/bezoek de diverse activiteiten op onze website voor aanvullende informatie per activiteit.

DRINKS & BITES

FUN & FOOD

Bij Powerarea kun je tussen de activiteiten door genieten van een heerlijk drankje en hapje in één van de drie bar area’s. Vul je reservering aan met een heerlijke ontbijt-, lunch- of dinerbuffet! Daarnaast kun je uiteraard ook genieten van onze heerlijke bierplankjes en borrelgarnituur.

Veelgestelde vragen

Wat is belangrijk om te weten?

Voor alle activiteiten geldt een aantal punten waar je rekening mee dient te houden tijdens je bezoek aan Powerarea. Bekijk daarom vooraf aan je reservering/bezoek de diverse activiteiten op onze website voor aanvullende informatie.

Kan ik mijn arrangement uitbreiden met extra activiteiten en eten?

Natuurlijk, dat is zeker mogelijk! Wanneer je in onze webshop een arrangement reserveert, kun je hier extra activiteiten aan toevoegen. Neem per e-mail contact met ons op voor het reserveren van een buffet.

Hoe ziet ons groepsuitje eruit als we met een grote groep Powerarea bezoeken?

Grotere groepen worden opgedeeld in meerdere teams. De groepsgrootte van een team is afhankelijk van de activiteit(en) en het totaal aantal deelnemers. Uiteraard kun je vooraf de teams doorgegeven. Elk team gaat vervolgens de gereserveerde activiteiten spelen. Indien gewenst kunt u aansluitend genieten van een hapje en een drankje of een heerlijk buffet.