COMBI-ARRANGEMENT

KARTEN & PAINTBALL

Bij dit arrangement is spanning en adrenaline gegarandeerd! Wie is de snelste van jullie vriendengroep, collega’s, sportteam of vrijgezellenfeest? Laat jouw race talent zien op onze spectaculaire kartbaan van ca. 1.000m. lengte, twee verdiepingen, meerdere bochten, rechte stukken en een tunnel!

Daarna is het tijd voor een avontuurlijke en sportieve paintball battle! Ons paintball veld bestaat uit strategische en uitdagende obstakels voor een spectaculair spel.

  • 2 sessies karten
  • 1,5uur paintball (inclusief 100 paintballs p.p.)
  • Minimaal 6 deelnemers
  • Minimum leeftijd 18+ (legitimatie)

READY, SET...GO!

ARRANGEMENTEN

Minimaal 6 deelnemers & 18+
KARTEN & PAINTBALL ARRANGEMENT

Met dit arrangement is spanning en aderenaline gegarandeerd! Dit arrangement bestaat uit 2 sessies karten en 1,5uur Paintball. Vanaf 18 jaar (ID). Minimaal 6 deelnemers. Lees meer →

€ 72
per persoon, exclusief balaclava
Tickets

VEEL GESTELDE VRAGEN

Kan ik een arrangement uitbreiden met een extra activiteit(en)?

Jazeker! Kies uit onze standaard combi-arrangementen of stel je eigen arrangement samen in onze webshop.

Kan ik een arrangement uitbreiden met eten?

Jazeker! Naast onze kleine kaart (friet met snack, tosti’s en pizza’s) bieden wij voor grote groepen ook diverse buffetten aan. Neem contact met ons op als je een buffet wilt reserveren.

Hoe ziet ons groepsuitje uit als we met een grote groep Powerarea bezoeken?

Grotere groepen worden, waar nodig, opgedeeld in meerdere teams. De groepsgrootte van een team is afhankelijk van de activiteit(en) en het totaal aantal deelnemers. Uiteraard kun je vooraf de teams doorgegeven. Elk team gaat vervolgens de gereserveerde activiteiten spelen.