KINDERFEESTJE

KARTEN & BOWLEN

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ben je op zoek naar een stoer kinderfeestje voor je vriendjes en vriendinnetjes? Kom dan karten en bowlen bij Powerarea in Lemiers-Vaals. Wie rijdt de beste tijd op de kartbaan en wie gooit de meeste strike? Uiteraard zijn al onze arrangementen uit te breiden met o.a. extra activiteiten.
  • 2 sessies kinderfeest karten (8 minuten per sessie)
  • 1 uur bowlen
  • Cake & onbeperkt ranja
  • Voor kids van 6 t/m 12 jaar
  • Minimum lengte 1,20 meter
  • Minimaal 6 deelnemers

READY, SET...GO!

KINDERFEESTJES

VAN 6 T/M 12 JAAR
KINDERFEEST KARTEN & BOWLEN

Dit arrangement bestaat uit 2 sessies kinderfeest karten, 1 uur bowlen, cake & onbeperkt ranja. Vanaf 6 t/m 12 jaar en 1,20 meter. Minimaal 6 deelnemers. Lees meer →

vanaf € 30
per persoon, exclusief balaclava
Tickets
Kinderfeestje friet menu
KIDS POWERMENU CLASSIC

Maak je kinderfeestje compleet met een friet menu. Het classic friet menu bestaat uit een portie friet met 4 mini-snacks (frikandel, kaassoufflé, bitterbal, Kipnugget). Portie mayonaise & appelmoes.

€ 6,95
per persoon
Bestellen
Kinderfeestje friet menu
KIDS POWERMENU KIPNUGGETS

Maak je kinderfeestje compleet met een friet menu. Het kipnugget friet menu bestaat uit een portie friet met 4 kipnuggets. Portie mayonaise & appelmoes.

€ 6,95
per persoon
Bestellen
Kinderfeestje friet menu
KIDS POWERMENU VEGETARISCH

Maak je kinderfeestje compleet met een friet menu. Het vegetarische friet menu bestaat uit een portie friet met 4 mini-kaassoufflés. Portie mayonaise & appelmoes.

€ 6,95
per persoon
Bestellen
Kinderfeestje pizza menu
KIDS POWERMIX CLASSIC

Maak je kinderfeestje compleet met een pizza menu. Het classic pizza menu bestaat uit een pizza mix met 1 pizza Hawaii, 1 pizza BBQ Pollo en 1 pizza Salame.

€ 28,50
per mix
Bestellen
Kinderfeestje pizza menu
KIDS POWERMIX VEGETARISCH

Maak je kinderfeestje compleet met een pizza menu. Het vegetarische pizza menu bestaat uit een pizza mix met 1 pizza Margherita, 1 pizza Quatro Fromaggi en 1 pizza Verdura Grigliate.

€ 27,50
per mix
Bestellen
Kinderfeestje pizza menu
KIDS POWERMIX COMBO

Maak je kinderfeestje compleet met een pizza menu. Het pizza combo menu met vegetarische en vleesbelegde pizza's bestaat uit een pizza mix met 1 pizza Margherita, 1 pizza Salame en 1 pizza BBQ Pollo.

€ 27,50
per mix
Bestellen
Hét leukste cadeau om te geven!
CADEAUBON

De Powerarea giftcard is het leukste cadeau voor een leuk dagje uit! Met meer dan 8 activiteiten is er volop te beleven voor jong en oud. Daarnaast is de cadeaubon verkrijgbaar in verschillende bedragen en zowel aan de kassa als online verkrijgbaar. Lees meer →

vanaf € 10
per cadeaubon
Kopen

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wat is belangrijk om te weten?

Kinderfeestjes met lasergame of karten kunnen worden samengevoegd met andere groepen.

Voor alle activiteiten geldt een aantal punten waar je rekening mee dient te houden tijdens je bezoek aan Powerarea. Bekijk daarom vooraf aan je reservering/bezoek de diverse activiteiten op onze website voor aanvullende informatie.

Kan ik een arrangement uitbreiden met een extra activiteit(en)?

Jazeker! Kies uit onze standaard kinderfeestjes of stel je eigen arrangement samen in onze webshop.

Kan ik een arrangement uitbreiden met eten?

Jazeker! Naast onze kleine kaart (friet met snack, tosti’s en pizza’s) bieden wij voor grote groepen ook diverse buffetten aan. Neem contact met ons op als je een buffet wilt reserveren.

Mag ik eigen eten en drinken meenemen?

Nee, het is helaas niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen. In onze kinderfeest arrangementen is standaard cake en onbeperkt ranja opgenomen. Daarnaast kun je een kinderfeest arrangement uitbreiden met chips of snacks. Tot slot kun je ook nog frietjes met snacks, pizza of pannenkoek toevoegen aan je kinderfeest arrangement.

Het is wel toegestaan een eigen taart mee te nemen. Echter komt de cake in het kinderfeest arrangement dan standaard te vervallen en wordt ook niet in mindering gebracht op de prijs van het kinderfeest arrangement. Wanneer je een eigen taart meeneemt, verzoeken wij je vriendelijk dit vooraf bij de reservering door te geven.

Uiteraard helpen wij je graag verder. Heb je speciale wensen/verzoeken, dan kun je altijd contact opnemen via [email protected] om de mogelijkheden te bespreken.

Hoe ziet ons groepsuitje uit als we met een grote groep Powerarea bezoeken?

Grotere groepen worden, waar nodig, opgedeeld in meerdere teams. De groepsgrootte van een team is afhankelijk van de activiteit(en) en het totaal aantal deelnemers. Uiteraard kun je vooraf de teams doorgegeven. Elk team gaat vervolgens de gereserveerde activiteiten spelen.