KINDERFEESTJE

KARTEN & LASERGAME

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ben je op zoek naar een stoer kinderfeestje voor je vriendjes en vriendinnetjes? Kom dan karten en lasergamen bij Powerarea in Lemiers-Vaals. Wie wint de lasergame battle en gaat naar huis met de snelste ronde tijd op de kartbaan? Uiteraard zijn al onze arrangementen uit te breiden met o.a. extra activiteiten.
Dit arrangement is uitsluitend van maandag t/m vrijdag te reserveren.
Wat kun je verwachten?
  • 2 x 8 minuten karten
  • 1 x 12 minuten lasergame
  • Cake & onbeperkt ranja
  • Voor kids van 6 t/m 12 jaar
  • Minimum lengte 1,20 meter
  • Minimaal 6 deelnemers
Optioneel
  • Zakje chips € 1,- p.st.
  • Kids Surprise Box (drinkbeker, Capri-Sun, chips, snoep & kleinigheidje voor de kids) € 6,25 p.st.
  • Frietjes met snack, pizza of pannenkoek vanaf € 5,20 p.p.
  • Extra activiteit: Bowlen, Prison Area of Karaoke

Kinderfeest arrangementen en opties reserveer je eenvoudig online via onze webshop.

Bekijk vooraf aan je reservering/bezoek de diverse activiteiten op onze website voor aanvullende informatie per activiteit.

BIRTHDAY SNACK

FUN & FOOD

Maak je verjaardagsfeestje compleet met een kids party food-arrangement! Kies uit frietjes, pizza of pannenkoek. Uitsluitend op basis van reservering.

Frietjes met snack

Frietjes met een snack en een saus naar keuze

€ 5 ,20 p.p.

Kids Pizza Margherita

Pizza van 22 cm met kruidige tomatensaus en zachte mozzarella

€ 5 ,45 p.p.

Kids Pannenkoek

Met diverse toppings, o.a. smarties & spekjes

€ 5 ,95 p.p.

Veelgestelde vragen

Wat is belangrijk om te weten?

Kinderfeestjes met lasergame of karten kunnen worden samengevoegd met andere groepen.

Voor alle activiteiten geldt een aantal punten waar je rekening mee dient te houden tijdens je bezoek aan Powerarea. Bekijk daarom vooraf aan je reservering/bezoek de diverse activiteiten op onze website voor aanvullende informatie.

Kan ik mijn arrangement uitbreiden met extra activiteiten en eten?

Natuurlijk, dat is zeker mogelijk! Wanneer je in onze webshop een arrangement reserveert, kun je hier extra activiteiten aan toevoegen. Neem per e-mail contact met ons op voor het reserveren van een buffet.

Mag ik eigen eten en drinken meenemen?

Nee, het is helaas niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen. In onze kinderfeest arrangementen is standaard cake en onbeperkt ranja opgenomen. Daarnaast kun je een kinderfeest arrangement uitbreiden met chips of een kids suprise box. Tot slot kun je ook nog frietjes met snacks, pizza of pannenkoek toevoegen aan je kinderfeest arrangement.

Het is wel toegestaan een eigen taart mee te nemen. Echter komt de cake in het kinderfeest arrangement dan standaard te vervallen en wordt ook niet in mindering gebracht op de prijs van het kinderfeest arrangement. Wanneer je een eigen taart meeneemt, verzoeken wij je vriendelijk dit vooraf bij de reservering door te geven.

Uiteraard helpen wij je graag verder. Heb je speciale wensen/verzoeken, dan kun je altijd contact opnemen via [email protected] om de mogelijkheden te bespreken.

Hoe ziet ons groepsuitje eruit als we met een grote groep Powerarea bezoeken?

Grotere groepen worden opgedeeld in meerdere teams. De groepsgrootte van een team is afhankelijk van de activiteit(en) en het totaal aantal deelnemers. Uiteraard kun je vooraf de teams doorgegeven. Elk team gaat vervolgens de gereserveerde activiteiten spelen. Indien gewenst kunt u aansluitend genieten van een hapje en een drankje of een heerlijk buffet.