KINDERFEESTJE

KARTEN & LASERGAME

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ben je op zoek naar een stoer kinderfeestje voor je vriendjes en vriendinnetjes? Kom dan karten en lasergamen bij Powerarea in Lemiers-Vaals. Wie wint de lasergame battle en gaat naar huis met de snelste ronde tijd op de kartbaan? Uiteraard zijn al onze arrangementen uit te breiden met o.a. extra activiteiten.
  • 2 sessies kinderfeest karten (8 minuten per sessie)
  • 1 sessies lasergame
  • Cake & onbeperkt ranja
  • Voor kids van 6 t/m 12 jaar
  • Minimum lengte 1,20 meter
  • Minimaal 6 deelnemers

READY, SET...GO!

KINDERFEESTJES

VAN 6 T/M 12 JAAR
KINDERFEEST KARTEN & LASERGAME

Dit arrangement bestaat uit 2 sessies kinderfeest karten, 1 sessie lasergame, cake & onbeperkt ranja. Vanaf 6 t/m 12 jaar en 1,20 meter. Minimaal 6 deelnemers. Lees meer →

€ 34,50
per persoon, exclusief balaclava
Tickets

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wat is belangrijk om te weten?

Kinderfeestjes met lasergame of karten kunnen worden samengevoegd met andere groepen.

Voor alle activiteiten geldt een aantal punten waar je rekening mee dient te houden tijdens je bezoek aan Powerarea. Bekijk daarom vooraf aan je reservering/bezoek de diverse activiteiten op onze website voor aanvullende informatie.

Kan ik een arrangement uitbreiden met een extra activiteit(en)?

Jazeker! Kies uit onze standaard kinderfeestjes of stel je eigen arrangement samen in onze webshop.

Kan ik een arrangement uitbreiden met eten?

Jazeker! Naast onze kleine kaart (friet met snack, tosti’s en pizza’s) bieden wij voor grote groepen ook diverse buffetten aan. Neem contact met ons op als je een buffet wilt reserveren.

Mag ik eigen eten en drinken meenemen?

Nee, het is helaas niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen. In onze kinderfeest arrangementen is standaard cake en onbeperkt ranja opgenomen. Daarnaast kun je een kinderfeest arrangement uitbreiden met chips of snacks. Tot slot kun je ook nog frietjes met snacks, pizza of pannenkoek toevoegen aan je kinderfeest arrangement.

Het is wel toegestaan een eigen taart mee te nemen. Echter komt de cake in het kinderfeest arrangement dan standaard te vervallen en wordt ook niet in mindering gebracht op de prijs van het kinderfeest arrangement. Wanneer je een eigen taart meeneemt, verzoeken wij je vriendelijk dit vooraf bij de reservering door te geven.

Uiteraard helpen wij je graag verder. Heb je speciale wensen/verzoeken, dan kun je altijd contact opnemen via [email protected] om de mogelijkheden te bespreken.

Hoe ziet ons groepsuitje uit als we met een grote groep Powerarea bezoeken?

Grotere groepen worden, waar nodig, opgedeeld in meerdere teams. De groepsgrootte van een team is afhankelijk van de activiteit(en) en het totaal aantal deelnemers. Uiteraard kun je vooraf de teams doorgegeven. Elk team gaat vervolgens de gereserveerde activiteiten spelen.