COMBI-ARRANGEMENT

LASERGAME & BOWLEN

Klaar voor actie? Daag je vriendengroep, collega’s, sportteam, vrijgezellenfeest of familie uit voor een lasergame battle! Onze lasergame area bevindt zich in een oude fabriekskelder en is voorzien van strategische obstakels en licht- en rookeffecten voor een spectaculaire battle!

Na 2 sessies lasergame is het tijd voor een potje bowlen! In onze sfeervolle bowling area kun je tijdens het bowlen genieten van een heerlijk hapje en drankje. Wie gooit de meeste strikes?

  • 2 sessies lasergame
  • 1uur bowlen
  • Minimaal 4 deelnemers
  • Vanaf 6 jaar en 1,20mtr.

READY, SET...GO!

ARRANGEMENTEN

Minimaal 4 deelnemers
LASERGAME & BOWLEN ARRANGEMENT

Een arrangement voor jong en oud. Dit arrangement bestaat uit 2 sessies lasergame en uur bowlen. Vanaf 6 jaar en 1,20 meter. Minimaal 4 deelnemers. Lees meer →

€ 21,50
per persoon
Tickets

VEEL GESTELDE VRAGEN

Kan ik een arrangement uitbreiden met een extra activiteit(en)?

Jazeker! Kies uit onze standaard combi-arrangementen of stel je eigen arrangement samen in onze webshop.

Kan ik een arrangement uitbreiden met eten?

Jazeker! Naast onze kleine kaart (friet met snack, tosti’s en pizza’s) bieden wij voor grote groepen ook diverse buffetten aan. Neem contact met ons op als je een buffet wilt reserveren.

Hoe ziet ons groepsuitje uit als we met een grote groep Powerarea bezoeken?

Grotere groepen worden, waar nodig, opgedeeld in meerdere teams. De groepsgrootte van een team is afhankelijk van de activiteit(en) en het totaal aantal deelnemers. Uiteraard kun je vooraf de teams doorgegeven. Elk team gaat vervolgens de gereserveerde activiteiten spelen.