COMBI-ARRANGEMENT

POWERAREA GRAND PRIX

Het perfecte arrangement voor coureurs! Wie is de snelste van jullie vriendengroep, collega’s, sportteam, vrijgezellenfeest of familie? Laat jouw race talent zien op onze spectaculaire kartbaan van ca. 1.000m. lengte, twee verdiepingen, meerdere bochten, rechte stukken en een tunnel!

De Powerarea Grand Prix bestaat uit 3 sessies met een warming-up, qualifying en final race! De gehele Grand Prix wordt uitsluitend met jullie eigen gezelschap gereden.

Wat kun je verwachten?
  • Totaal 3 sessies: 10 minuten Warming-up, 10 minuten Qualifying en 20 minuten Final Race
  • Grid-opstelling bij 20 minuten Final Race
  • Minimaal 10 deelnemers
  • Minimum leeftijd 15 jaar
Optioneel
  • Prijsuitreiking met bekerset (1ste, 2de en 3de plek)
  • Fles Champagne
  • Blijven eten? Kies voor onze ovenheerlijke pizza's of bestel een buffet

Bekijk vooraf aan je reservering/bezoek de diverse activiteiten op onze website voor aanvullende informatie per activiteit.

DRINKS & BITES

FUN & FOOD

Bij Powerarea kun je tussen de activiteiten door genieten van een heerlijk drankje en hapje in één van de drie bar area’s. Vul je reservering aan met een heerlijke ontbijt-, lunch- of dinerbuffet! Daarnaast kun je uiteraard ook genieten van onze heerlijke bierplankjes en borrelgarnituur.

Veelgestelde vragen

Wat is belangrijk om te weten?

Voor alle activiteiten geldt een aantal punten waar je rekening mee dient te houden tijdens je bezoek aan Powerarea. Bekijk daarom vooraf aan je reservering/bezoek de diverse activiteiten op onze website voor aanvullende informatie.

Kan ik mijn arrangement uitbreiden met extra activiteiten en eten?

Natuurlijk, dat is zeker mogelijk! Wanneer je in onze webshop een arrangement reserveert, kun je hier extra activiteiten aan toevoegen. Neem per e-mail contact met ons op voor het reserveren van een buffet.

Hoe ziet ons groepsuitje eruit als we met een grote groep Powerarea bezoeken?

Grotere groepen worden opgedeeld in meerdere teams. De groepsgrootte van een team is afhankelijk van de activiteit(en) en het totaal aantal deelnemers. Uiteraard kun je vooraf de teams doorgegeven. Elk team gaat vervolgens de gereserveerde activiteiten spelen. Indien gewenst kunt u aansluitend genieten van een hapje en een drankje of een heerlijk buffet.