COMBI-ARRANGEMENT

POWERAREA GRAND PRIX

Dit arrangement is voor de echter snelheidsduivels. Een middag- of avondvullend programma bestaande uit 3 sessies; warming-up, qualifying en final race. Wie is de snelste van jullie vriendengroep, collega’s, sportteam, vrijgezellenfeest of familie?

De Powerarea Grand Prix bestaat uit 3 sessies met een warming-up, qualifying en final race! De gehele Grand Prix wordt uitsluitend met jullie eigen gezelschap gereden.

  • Warming-up, Qualifying en Final Race
  • Grid-opstelling bij Finale Race
  • Minimaal 10 deelnemers
  • Minimum leeftijd 15 jaar

READY, SET...GO!

ARRANGEMENTEN

Minimaal 10 deelnemers
POWERAREA GRAND PRIX

Het perfecte arrangement voor coureurs! Wie is de snelste van jullie groep? De Powerarea Grand Prix bestaat uit 3 sessies; warming-up, qualifying en final race! Minimum leeftijd 15 jaar. Lees meer →

€ 64,95
per persoon, exclusief balaclava
Tickets

VEEL GESTELDE VRAGEN

Kan ik een arrangement uitbreiden met een extra activiteit(en)?

Jazeker! Kies uit onze standaard combi-arrangementen of stel je eigen arrangement samen in onze webshop.

Kan ik een arrangement uitbreiden met eten?

Jazeker! Naast onze kleine kaart (friet met snack, tosti’s en pizza’s) bieden wij voor grote groepen ook diverse buffetten aan. Neem contact met ons op als je een buffet wilt reserveren.

Hoe ziet ons groepsuitje uit als we met een grote groep Powerarea bezoeken?

Grotere groepen worden, waar nodig, opgedeeld in meerdere teams. De groepsgrootte van een team is afhankelijk van de activiteit(en) en het totaal aantal deelnemers. Uiteraard kun je vooraf de teams doorgegeven. Elk team gaat vervolgens de gereserveerde activiteiten spelen.