KIDSPARTY

KARTEN & LASERGAME

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ben je op zoek naar een stoer kinderfeestje voor je vriendjes en vriendinnetjes? Kom dan karten en lasergamen bij Powerarea in Lemiers-Vaals. Wie wint de lasergame battle en gaat naar huis met de snelste ronde tijd op de kartbaan? Uiteraard zijn al onze arrangementen uit te breiden met o.a. extra activiteiten.
Wat kun je verwachten?
  • 1 x 8 minuten karten
  • 1 x 15 minuten lasergame
  • Onbeperkt ranja
  • Zakje chips & Cake
  • Voor kids van 6 t/m 9 jaar
  • Minimaal 6 deelnemers

Bekijk vooraf aan je reservering/bezoek de diverse activiteiten op onze website voor aanvullende informatie per activiteit.

BIRTHDAY SNACK

FUN & FOOD

Maak je verjaardagsfeestje compleet met frietjes en een snack voor € 4,95 p.p. Je kan kiezen uit diverse snacks: Frikandel, Kroket, Kipcorn, Kipnuggets (6) of Kaassoufflé.

Wil je frietjes en een snack bij het kinderfeestje? Dan vragen wij je vriendelijk om dit bij het plaatsen van de reservering aan te geven. Dit kan eenvoudig bij het plaatsen van de reservering in onze webshop of per e-mail via hallo@powerarea.nl.

Veelgestelde vragen

Wat is belangrijk om te weten?

Voor alle activiteiten geldt een aantal punten waar je rekening mee dient te houden tijdens je bezoek aan Powerarea. Bekijk daarom vooraf aan je reservering/bezoek de diverse activiteiten op onze website voor aanvullende informatie.

Kan ik mijn arrangement uitbreiden met extra activiteiten en eten?

Natuurlijk, dat is zeker mogelijk! Wanneer je in onze webshop een arrangement reserveert, kun je hier extra activiteiten aan toevoegen. Neem per e-mail contact met ons op voor het reserveren van een buffet.

Mag ik eigen eten en drinken meenemen?

Nee, het is helaas niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen (uitgezonderd verjaardagstaart). In het kids- & teenparty arrangementen zijn al diverse drank en etenswaren opgenomen. Daarnaast zijn bij Powerarea nog diverse snacks verkrijgbaar. Uiteraard helpen wij u graag verder. Heeft u speciale wensen/verzoeken, dan kunt u altijd contact opnemen via hallo@powerarea.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Hoe ziet ons groepsuitje eruit als we met een grote groep Powerarea bezoeken?

Grotere groepen worden opgedeeld in meerdere teams. De groepsgrootte van een team is afhankelijk van de activiteit(en) en het totaal aantal deelnemers. Uiteraard kun je vooraf de teams doorgegeven. Elk team gaat vervolgens de gereserveerde activiteiten spelen. Indien gewenst kunt u aansluitend genieten van een hapje en een drankje of een heerlijk buffet.