COMBI-ARRANGEMENT

LASERGAME & KARTEN

Klaar voor actie? Daag je vriendengroep, collega’s, sportteam, vrijgezellenfeest of familie uit voor een lasergame battle! Onze lasergame area bevindt zich in een oude fabriekskelder en is voorzien van strategische obstakels en licht- en rookeffecten voor een spectaculaire battle!

Na lasergame is het tijd voor de race! Laat jouw race talent zien op onze spectaculaire kartbaan van ca. 1.000m. lengte, twee verdiepingen, meerdere bochten, rechte stukken en een tunnel!

  • 2 sessies lasergame
  • 1 sessie karten
  • Minimaal 4 deelnemers
  • Vanaf 6 jaar en 1,20mtr.

READY, SET...GO!

ARRANGEMENTEN

Minimaal 4 deelnemers
LASERGAME & KARTEN ARRANGEMENT

Klaar voor actie? Dit arrangement bestaat uit 2 sessies lasergame en 1 sessie karten. Vanaf 6 jaar en 1,20 meter. Minimaal 4 deelnemers. Lees meer →

€ 37
per persoon, exclusief balaclava
Tickets

VEEL GESTELDE VRAGEN

Kan ik een arrangement uitbreiden met een extra activiteit(en)?

Jazeker! Kies uit onze standaard combi-arrangementen of stel je eigen arrangement samen in onze webshop.

Kan ik een arrangement uitbreiden met eten?

Jazeker! Naast onze kleine kaart (friet met snack, tosti’s en pizza’s) bieden wij voor grote groepen ook diverse buffetten aan. Neem contact met ons op als je een buffet wilt reserveren.

Hoe ziet ons groepsuitje uit als we met een grote groep Powerarea bezoeken?

Grotere groepen worden, waar nodig, opgedeeld in meerdere teams. De groepsgrootte van een team is afhankelijk van de activiteit(en) en het totaal aantal deelnemers. Uiteraard kun je vooraf de teams doorgegeven. Elk team gaat vervolgens de gereserveerde activiteiten spelen.