Ca. 1000 meter lang circuit

2 Verdiepingen & een tunnel

Karten vanaf 6 jaar en 1,20 mtr.

VAN 6 T/M 14 JAAR

Kids & Junioren Karten

Wat is er nu leuker dan karten met papa (of mama natuurlijk)! Kom daarom een keer karten met de kinderen. Laat je kind ervaren hoe het is om over een circuit te racen! Kinderen kunnen bij Powerarea karten vanaf 6 jaar en minimale lengte van 1,20 mtr. Bij Powerarea rijden we met 3 aparte heats: kids, junioren en volwassenen.

Leeftijdscategorieën karten
  • Kids karten: 6 t/m 9 jaar
  • Junior karten: 10 t/m 14 jaar
  • Volwassenen karten: 15+

Samen rijden met het hele gezin?

Wilt u en/of oudere broertjes en zusjes meerijden met uw zoon of dochter in de leeftijd van 6 t/m 9 jaar? Reserveer dan een kids heat voor alle deelnemers. Wilt u meerijden met uw zoon of dochter in de leeftijd van 10 t/m 14 jaar? Reserveer dan een junior heat voor alle deelnemers.

Let op! De snelheid kan worden aangepast.

Activiteiten voor kinderen

Bij Powerarea hebben we activiteiten voor jong en oud. Kinderen kunnen bij Powerarea al karten vanaf 6 jaar en een minimale lengte van 1,20 mtr. Daarnaast hebben wij ook activiteiten, zoals lasergame en bowlen. Leuke en spectaculaire activiteiten voor zowel jong als oud!

Kinderfeestjes

Voor een stoere party ben je bij Powerarea aan het juiste adres! Wij bieden diverse kinderfeestjes voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 9 jaar en 10 t/m 14 jaar.

Direct een activiteit reserveren? Ga naar onze webshop en profiteer van onze online voordelen!