VANAF 15 JAAR

KARTEN VOOR VOLWASSENEN

Ben jij een echte snelheidsduivel? Kom dan karten bij Powerarea in Lemiers-Vaals (Limburg). Kart met je gezelschap op een spectaculair circuit met 2 verdiepingen, tunnel en uitdagende bochten. Helm op, trap het gaspedaal in en zet de snelste ronde tijd neer!

Kies uit reguliere karten, een exclusieve grand prix of combineer karten met andere activiteiten. De ideale activiteit voor een vrijgezellenfeest, kinderfeestje, familiedag of vriendenuitje!

Bij Powerarea kun je gratis gebruik maken van een bruikleen helm. In verband met de hygiëne is het dragen van een balaclava (helmmuts) verplicht. Deze mag je zelf meenemen, maar zijn ook bij Powerarea verkrijgbaar voor €2 per stuk.

Reserveer nu alvast het leukste dagje uit in het heuvelland!

Goed om te weten!

Spelregels op de kartbaan

  • Volg de instructies van de baan-marshalls en blijf in de kart zitten, todat de marshall aangeeft dat je uit mag stappen. Dit geldt zowel op de kartbaan als in de pit
  • Gevaarlijke rijstijlen en opzettelijke botsingen zijn ten strengste verboden!
  • Stevig en gesloten schoeisel is verplicht (slippers en overig schoeisel zijn niet toegestaan)
  • Sjaals, halsdoeken en stropdassen zijn niet toegestaan tijdens het karten
  • Personen met lang haar moeten deze zo kort en stevig mogelijk vastmaken
  • Het dragen van de veiligheidsgordel en -helm is verplicht!
  • Bij het gebruik van een bruikleenhelm is het dragen van een balaclava verplicht

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wat is de minimum leeftijd en lengte voor karten?

De minimum leeftijd is 6 jaar en een minimale lengte van 1,20 meter. Indien nodig kunnen wij legitimatie vragen.

Karten er ook (onbekende) gasten mee in mijn kartsessie?

Er kunnen andere gasten meerijden in dezelfde kartsessie. Indien je een exclusieve heat wilt reserveren, dan kun je een e-mail sturen naar [email protected]

Wat zijn de kledingvoorschriften?

Bij Powerarea rijden we met elektrische karts, hierdoor heeft u geen last van uitstoot en is een overall niet nodig. Wel adviseren wij u om een lange broek te dragen en is het dragen van stevig en gesloten schoeisel verplicht!

Het dragen van een helm is verplicht. Deze krijgt u bij het karten in bruikleen. Vanwege de hygiëne is het dragen van een balaclava verplicht. Deze mag u zelf meenemen, maar kunt u ook bij Powerarea kopen voor €2 per stuk en mag u uiteraard houden. Het gebruik van een eigen integraal helm is ook mogelijk.

Mag ik mijn eigen helm meenemen?

Het gebruik van een eigen integraalhelm is toegestaan. De helm dient uiteraard in goede staat te zijn.

Kan ik meerdere heats direct achter elkaar rijden?

Wij hanteren standaard een pauze van minimaal 20 á 30 minuten tussen de heats. De ervaring leert dat het belangrijk is om tussen de heats een pauze te houden. Daarnaast is het natuurlijk ook gezellig en handig om ervaringen te delen en de ideale lijn te bespreken voor de volgende heat!