ALL-IN ARRANGEMENTEN V.A. 70 PERSONEN

BEDRIJFS- & THEMAFEESTEN & EVENEMENTEN

TEAMBUILDING, VERGADEREN & BORRELEN

Bedrijfsfeesten

ALL-IN LOCATIE VOOR UW BEDRIJFSFEEST

Heeft u iets te vieren of wilt u graag uw personeel in het zonnetje zetten? Een kerstborrel, nieuwjaarsfeest, mijlpaal of jubilaris? Er zijn genoeg redenen om een spectaculair bedrijfsfeest te organiseren. Bij Powerarea in Vaals (Limburg) bent u aan het juiste adres voor een complete all-in activiteiten locatie. Met diverse activiteiten, overheerlijk eten en sfeervolle feestlocaties.
Uw feestlocatie voor:
  • Bedrijfsfeesten
  • Themafeesten
  • Evenementen
  • Borrelen
  • Vergaderen
  • Teambuilding

Hieronder vindt u een overzicht van onze all-in arrangementen voor groepen vanaf 70 personen. Passen onderstaande arrangementen niet bij uw wensen? Wij helpen u graag verder! Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.

Uw feest begint al op weg naar Powerarea!

BUSVERVOER

Een compleet bedrijfsfeest van A-Z is niet compleet zonder busvervoer! Dé oplossing voor het vervoeren van (middel)grote groepen tijdens bedrijfsfeesten. Boekt u één van onze all-in bedrijfsfeest arrangementen, dan is busvervoer inbegrepen. Voorwaarden gratis busvervoer: Het gratis busvervoer is alleen geldig i.c.m. een All-in bedrijfsfeest, zoals hierboven vermeld. Daarbij geldt een maximum van 150 kilometers van A naar B en terug naar ophaalplek. Bij meer dan 150 kilometer worden de extra kilometers in rekening gebracht. Wilt u busvervoer regelen, maar kiest u niet voor een all-in bedrijfsfeest? Of bent u met een kleiner gezelschap? Geen probleem! Vraag vrijblijvend een offerte aan voor busvervoer.

FUN & FOOD

BUFFETTEN

De All-in bedrijfsfeesten zijn standaard inclusief buffet. U kunt kiezen uit één van onderstaande buffetten. Uiteraard denken wij graag mee bij speciale wensen, zoals Vegan eten, Gluten-vrij eten, etc. Onze buffetten worden aangeleverd door een externe partij. Wij verzoeken u daarom om tot maximaal 1 week vooraf aan uw feest alle wensen door te geven.

Wenst u liever een ander buffet? Geen probleem, neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kiest u niet voor het all-in bedrijfsfeest, maar wilt u wel een arrangement compleet met buffet boeken? Bekijk dan eens onze andere buffetten.